___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. september 2013

Naturigin Hårfarve.

Som nogen måske så tidligere i dag her på bloggen, har jeg fået ordnet garnet. Jeg blev klippet og så skulle jeg farves. Det er nok ca 1 år siden, jeg sidst har farvet mit hår og da jeg skulle købe ny farve i dag, så jeg denne.


Ud fra æsken ser det ud som om at hårfarven er mere mild og økologisk baseret. Jeg tænke kan det virkelig passe at det kan farve for så er det da kanon. Jeg har nu prøvet den og faktisk enormt overrasket, den stinker ikke som andre hårfarver, den har mere en duft af sæbe. Den var rigtig godt at putte i håret og rigtig behagelig. Alt i alt en rigtig god oplevelse og farven er blevet, lige som jeg gerne ville ha.

Nu blev jeg så lidt mere nysgerrig. Jeg tænkte, jeg bliver nød til at google lidt info om denne hårfarve. Det viser sig også at den stadig har en masse allergifremkaldende stoffer og bestemt ikke er så sundere, som deres indpakning giver udtryk for. 
Det gør mig virkelig forvirret og føler mig ret snydt. 
I dag kan man simpelthen ikke regne med noget som helst.

2 kommentarer:

 1. Du skal heller ikke altid tro på alt hvad du kan google din frem til. Naturigin er ikke helt fri fra dårlige stoffer men er et væsentligt bedre valg en mange andre alternativer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig.. dog må jeg indrømme at jeg faktisk ikke rigtig længere farver hår.. Mest fordi jeg generelt ikke bryder mig om alle de farlige stoffer de fylder i.

   Jeg håber at jeg kan holde mig til min naturlige hårfarve og ikke lader mig friste.. ;)

   Slet