___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. november 2013

Nu bliver jeg nød til det..

Der er noget jeg virkelig, virkelig ikke forstår og bliver simpelthen nød til at ha det ud af mit systemt, en gang for alle. Jeg er typen der normalt har den holdning, at folk må se ud, lige præcis som de selv vil. Dog er der en ting, der virkelig kan gøre mig hysterisk og som jeg ikke kan klare.


Jeg ser flere og flere piger, som barbere deres øjenbryn helt af, for derefter at tegne nogle nye på. Jeg ved der findes nogen, som enten pga sygdom eller andet, er nød til at tegne deres øjenbryn op, men at fjerne alle hår med vilje, ved at barbere dem af, er virkelig for langt ud. I går faldt jeg over den ene video efter den anden, hvor unge piger barbere dem af med vilje. Hvem har bildte disse unger piger ind, at det er det rigtige at gøre?? Hvorfor, Hvorfor, Hvorfor... Det er så synd og sorry, men det er efter min mening så klamt og så kunstigt, som noget kan være.

Jeg får seriøst både hæklefejl i kysen og feber af det..

2 kommentarer:

  1. Du er bestemt ikke den eneste... jeg har det på præcis samme måde... Kan godt være det bare er os der er for "gamle" til at se fidusen i det... eller... ved det faktisk ikke, men synes bestemt heller ikke det er videre kønt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Noget der virkelig kan tage pippet fra mig er når unge smukke piger, ikke selv kan se de er smukke når de er helt naturlige.. Hvorfor tror de at de skal ligne pop-stjerner eller barbie dukker. De har et helt forskruet billede af hvordan vi mennesker ser ud.. Det er så synd.

      Slet