___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. november 2013

Valg!

Så er det valg dag og det passer mig helt fint. Jeg har det sidste lange stykke tid, virkelig prøvet på at finde ud af, hvem der skal ha min stemme og er faktisk ikke 100% sikker endnu. Det ved jeg nok først, når jeg står i boksen. Det jeg er sikker på, er at jeg vil stemme, da det er utrolig vigtig. Lige nu svæver jeg lidt imellem to kandidater og tror faktisk ikke, der er den store forskel på om det bliver den ene eller den anden. Glæder mig til at se hvordan det ender i vores kommune denne gang, der var en del bøvl sidst nemlig. Husk at stem, det er vigtigt. ;)

2 kommentarer:

 1. Jeg regner med at skulle op og stemme, men føler ikke min stemme er noget værd efter sidste gang.

  Sidste gang havde de røde et stort flertal, men dem i kommunen havde allerede bestemt hvem der skulle være borgmester, så vi fik en venstre-mand som borgmester. Tale om at føle sig røvrendt. :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var også enormt meget rod og drama her i Nordfyn's kommune ved sidste valg og det kan virkelig gøre mig rasende. Håber virkelig det ender bedre denne gang.

   Sjovt at du skriver som du gør, for det var faktisk det samme der skete i vores kommune sidste.. Håber virkelig vores kommune er blevet klogere..

   Man kan godt ha den tanke at ens stemme ikke er noget værd, hvis de alligevel laver andre aftaler bagefter, dog er det vigtig at stemme alligevel.

   Slet