___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. marts 2014

Cirque Du Soleil - Dralion.

Vi har i dag været en tur i Boxen i Herning og se Cirque du Soleil og igen er jeg nød til at sige at det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg vil anbefale alle at opleve Cirque du Soleil, mindst en gang i deres liv. Det er virkelig bare noget helt specielt og noget man aldrig vil glemme. Jeg blev spurgt i dag, hvad Cirque du Soleil egentlig er og det er for mig rigtig svært at svare på, da det er så mange ting. Det er verdens bedste artister, dansere og akrobater som sammen laver, de vildeste shows som de rejser verden rundt med. Det hele startede i Canada i 80'erne og i dag er de mere end 5000 ansatte, hvoraf mere end 1300 af dem er artister. Der er ansatte fra mere end 50 forskellige lande og de snakker mere end 25 forskellige sprog. Det er nu anden gang jeg har set et af deres shows, men det er bestemt ikke det sidste.

Jeg ville rigtig gerne vise jer en masse billeder fra showet i dag, men vi fik flere gange besked på at det altså var strengt forbudt at tage billeder eller filme. Det er altså lidt svært som blogger, men jeg må jo rette ind. Jeg har fundet lidt billeder på google, som jeg lige vil vise jer. Jeg vil lade billederne tale for sig selv, men hvis du har spørgsmål så smid gerne en kommentar.Ingen kommentarer:

Send en kommentar