___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. juni 2014

Forbyd One Size.


STOP, STOP, STOP........!! Nu har jeg altså snart fået nok. Jeg ser det ene tilbud efter det andet, hvor man tillader sig at skrive One Size på tøjet. Jeg kan sige det meget kort. Uanset hvem man er, så kan det ikke lade sige gøre. Nogen er nok mere heldig med tøj, som er mærket med one size, men der findes ikke tøj, som er one size og som passer alle.. Vi er alle forskellige og det synes jeg er fantastisk. Jeg får totalt feber, når jeg ser der står one size. Det handler ikke bare om at jeg endnu ikke, har kunne passe noget af størrelsen One Size, men fordi jeg synes det er falsk reklame. Samtidig synes jeg det er dybt diskriminerende.  Det er som om vi alle skal være ens og det er sku da pisse ærgerligt. Tænk nu hvis alle skulle være som mig, det ville være en kaos.. ;) Jeg synes det er dejligt at vi alle er så forskellige. Jeg synes seriøst det burde være forbudt at skrive one size på tøj.

Hvad synes du om One Size tøj?

6 kommentarer:

 1. Well nu tænker jeg personligt ikke, at en one size skal dække ALLE størrelse, men at det ligesom dækker en størrelses kategori :) 34-36 38-40 osv.. Men jeg tænker også at den passer gennemsnitstørrelsen.. Altså hvis det er i h&m, så vil den være en x/s/m måske, men i zizzi er det måske 42/44.. Du ved?:) så efter mit hoved er one size ikke bare one size, men one size afhænger af kæden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår 100% hvad du mener og jeg overdriver også mit indlæg lidt, med vilje. Jeg synes dog stadig at man så bare skal bruge numrene i stedet for. Det er bedre at skriv str 38-40. En anden ting er jo også at hvis man snakker bukser, så mangler længdens mål stadig og vi har jo ikke alle lige lange ben.. :P

   Jeg så en side på facebook som sælger leggins.. på flere af deres leggins stod der onesize.. Det er et ret vidt begreb. ;)

   Knus <3

   Je

   Slet
 2. One Size skal jo ikke forståes på den måde, at alle fra str. 36-56 kan passe beklædningsstkket. Det er typisk en størrelse man bruger, når en bluse vil passe flere størrelser. Nok vil den ikke se ens ud, men en 42 ser jo heller ikke ens ud på alle i den størrelse.

  Jeg har absolut intet imod One Size, men tror det ligger i, at jeg sagtens kan se at OS ikke er "One size fits all", fordi sådan skal det ikke fortolkes. Måske lidt svært at forklare. Og så lige en note: Selv Zizzi laver One Size tøj, så det er jo ikke kun "mini" størrelser, der fåes i denne kategori af størrelser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har stadig den holdning at den bedste løsning, altid vil være at skrive størrelserne.. så kan man feks, som jeg skrev til Hejdi, bare skrive str 38-42. Og igen hvis det er bukser, har længden jo også en betydning. ;)

   Jeg er klar over at jeg overdriver i mit indlæg.. Jeg kommer nok bare aldrig til at forstå begrebet onesize.. ;)

   Knus <3

   Slet
 3. Jeg støtter dig! Ikke fordi OS generer mig når det kommer til dametøj, men fordi jeg forhandler børnetøj, som ind imellem hedder one size, og det giver ingen mening! Det er fair nok, at børns hoveder har forskellige størrelser, man det at lave en hue, som er en mellemstørrelse og kalde den for onesize betyder på ingen måde, at alle børn kan passe den. Med fare for at gøre mig upopulær vil jeg vove at påstå, at det er noget, producenterne gør, fordi det er nemmere og billigere end at lave forskellige størrelser. Men sig ikke til nogen, at du har det fra mig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske er det min hjerne der er sær, men jeg får står ikke det One Size og kommer vidst aldrig til det. Inde i mit hoved er det lidt som at kalde sko one size, det kan man jo ikke.. ha ha .. Tror du har lidt ret i det med producenterne.. Jeg siger det ikke til nogen. :D

   Knus <3

   Slet