___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. september 2014

Minder mig om dig - Gizmo.

Jeg lokkede Gizmo med på en lille blog-leg. Vi skal vælge 5 billeder af ting, som minder os om hinanden og skrive et indlæg om det, inden for 1 døgn. Det er lidt af en udfordring, men nu kaster jeg mig ud i det, så må vi se hvad der sker. :D


Hvis du kender Gizmo, kan det nok ikke komme bag på dig at jeg har valgt et billede, af hendes smukke Cosmo, som det første. Jeg er ikke selv den store katte elsker, men den kat er altså noget helt specielt. Han er simpelthen så smuk og jeg har også haft æren af at møde ham. Jeg ved han betyder alt for hende og ja hun er en rigtig Cat-Lady, men ikke en crazy en af slagsen. :D


Det er ret tydeligt at Gizmo er en efterårs pige. Hun elsker alt der har med efterår at gøre og tror godt man kan sige, hun på ingen måde, kan få nok. I min verden er efteråret ikke rigtig kommet endnu, men hos Gizmo er det noget helt andet. Hun elsker at tage billeder og lige der må jeg nok gi' hende ret, efteråret er smukkest. Vi har aftalt at når alle de smukke gyldne farver, rigtig kommer, så skal vi på roadtrip, ud og se efteråret, tage billeder og nyde det sammen. Glæder mig.


Ja nu skal det jo ikke være hygge og søde ord det hele. Gizmo har et temperament, hvor selv jeg ikke kan være med. Ja nogen vil nok ikke tro mig, men det er sandheden. Jeg har fuldt hendes blog i nogle år og det er til tider ret tydeligt at hendes temperament, ind imellem koger. Når det så er sagt, så har hun på det seneste overrasket mig urolig meget. Hun er blevet rigtig godt til at styre sit temperament og ikke lade det løbe af med hende. Jeg elsker selv når folk har temperament, men det bedste er når de har lært at bruge det, på den rigtige måde og samtidig lære en masse om sig selv. Stor ros herfra. <3


Jeg havde store problemer med at finde et navn til dette billede. Vi kan jo kalde det Spirituel-Mystisk-Hygge. Ja den er jeg nok nød til at forklare lidt bedre. Gizmo er for mig sådan et lidt mystisk væsen.. ha ha.. Hun er en rigtig Wicca pige og går en del op i det spirituelle. Jeg synes dog hun gør det på en utrolig magisk og hyggelig måde. Det gør mig nysgerrig og samtidig, er det helt naturligt.  For noget tid siden lavede hun sig egen DreamCatcher og den blev virkelig flot. Hun har også et eller andet med ræve, som jeg ikke er sikker på, jeg selv helt forstår, men det gør det spændende. Måske er det fordi hun er lidt af en Foxy Lady. Ha Ha.. Hun er virkelig livsnyder og hygge er utrolig vigtigt.


Sidste men ikke mindst, har jeg valgt dette billede. Gizmo er en livsstil og skønheds blogger. Jeg kender ikke nogen, som er så utrolig dygtig til at ligge makeup, som hende. Hun laver de vildeste og smukkeste looks. Man siger misundelige er en grim ting, men jeg kan ikke komme uden om at jeg er vildt misundelig. Hun går meget op i skønhedsprodukter og lige på det punkt, er der altid noget jeg kan lære.  

Det var så de 5 billeder jeg har valgt, det var faktisk svært kun at vælge 5. Kunne sagtens ha valgt 10 tror jeg. Der er jo mange flere ting at sige om Gizmo, men hvis i vil vide mere, så må i hoppe ind på hendes blog og stalke hende lidt. Til sidst vil jeg sige tak til Gizmo, for at hoppe med på legen, cool at du vil være med. Nu glæder jeg mig bare helt vildt til at se, hvad du har fundet på om mig. :D

Hvis der sidder nogen bloggere derude nu og synes det er en sjov leg, så kast jer ud i det. Elsker at vi bloggere kan bruge hinanden og synes bestemt, det er noget vi skal gøre mere i fremtiden. Hvis i har nogle sjove ideer, er i altid velkommen til at skrive til mig.

6 kommentarer:

 1. Synes det er en rigtig sjov idé :) og det er jo bare så meget GiZmo, de billeder du har fundet...

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var lidt sjovt og tak.
   Synes også jeg gjorde det okay og ved at Gizmo synes jeg ramte rigtig. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Sikke en behagelig og anderledes udfordring! :)
  Enig, dejligt at man som bloggere kan bruge hinanden :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også det var en rigtig sjov leg og helt bestemt en udfordring.
   Synes vi bloggere skulle være lidt bedre til at bruge hinanden.

   Har du evt set at jeg leder efter deltagere til en blogger advents kalender.?
   Vi prøvede sidste år og det var virkelig en succes.

   Knus <3

   Slet
  2. Er sikker på at man kunne få meget ud af sine med-bloggere :)

   Ja, jeg så det godt, men jeg troede at du kun ledte efter 8 bloggere i det hele, og det kunne jeg tælle mig frem til at du allerede havde fundet. Men ellers vil jeg da gerne melde mig til :D

   Knus <3

   Slet
  3. Nej du skal da bare melde dig til. Alle er velkommen og det er super hyggeligt. :D
   Elsker når man kan bruge hinanden.

   Knus <3

   Slet