___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

24. september 2014

Sommer-Kjolen jeg elsker.

Denne sommerkjole købte jeg for ca 1½ år siden og jeg har simpelthen været så utrolig glad for den. Fortrød ret hurtig at jeg ikke havde købte en håndfuld af den.

Jeg har siden led med lys og lygte efter netop den kjole, men den kan åbenbart ikke fås mere.

Kom til at snakke med Silja via instagram om at jeg havde en kjole, som jeg virkelig godt kunne tænke mig at finde. Hun foreslog mig at hun kunne prøve at sy en til mig. Jeg sprang med det samme til og hun gik igang.

Jeg har igår hentet min kjole og netop prøvet den. Den er helt perfekt og hurra for Silja. Den sidder perfekt og håber hun måske en anden gang kan lokkes til at lave en mere. Jeg ved hun har været lidt presset og lidt nervøs, men den er virkelig blev fin. Er så glad for den.

Jeg har prøvet at tage et par billeder, men nøj det er svært. Lyset er ikke særlig godt i dag og min mobil driller mig. Synes dog lige i skulle se alligevel. Ville gerne ha vist jer ryggen også, for den er rigtig sød, men kunne desværre ikke tage et ordenlig billede af det. Den er åben lidt ned af ryggen og med et lille bindebånd. Jeg er meget tilfred og så glad for at jeg nu har fået min kjole.


8 kommentarer:

 1. Den er da super fin, kan godt forstå du er glad

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker når man virkelig finder noget tøj man forelsker sig i.
   Det er ikke noget der sker så tit for mig, men når det sker har jeg bare lyst til at købe 20 af den samme ting.. ha ha

   Slet
 2. Hvor er det bare en sød kjole... den kan jeg godt forstå du er glad for :)

  SvarSlet
 3. Jeg kunne ikke rigtig finde din mail så kan du ikke lige skrive til os på info@onkelbillig.dk
  Det er angående sponsor samarbejde.

  Simon
  Partner i http://www.onkelbillig.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din besked..
   Har sendt en mail til dig. :D

   Slet
 4. Ih gid man kunne sy! Ville knuselske en kjole som denne :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har selv prøvet at lære det flere gange, men jeg dur ikke til det, så jeg må holde mig til mine hæklenåle.. :D Men det er nu også ret hyggeligt..

   Slet