___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. maj 2015

Ny kjole på vej.

Min søde svigerinde skal giftes i næste måned og jeg har længe tænkt over, om jeg så skulle ha en ny kjole. Min første tanke var nej, men så kom jeg lige til at kigge på Ellos i dag og nu er jeg kommet til at bestille denne sorte kjole. Den koster 399kr, men jeg havde en rabatkode og kunne derfor få 40% rabat.

Glæder mig helt enormt til den kommer og jeg kan prøve den. Håber virkelig at den sidder godt og er behagelig. Det er så vigtig for mig at jeg har noget på, som jeg føler mig tilpas i.

Tror kun det er 4 gang i mit liv, jeg skal til rigtig bryllup og jeg glæder mig helt vildt. Jeg ved bare det bliver en skøn dag og er så glad for at de har fundet hinanden.

10 kommentarer:

 1. Sikke en sød og elegant kjole. Mon vi får et billede af dig i den? Jeg er enig med dig i, at man skal føle sig godt tilpas i sit tøj, hvad enten det er kjole eller jeans.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, hvis kjolen sidder godt og jeg bruger den til brylluppet så kommer der sikkert et billede.
   Jeg får hurtigere angst og stress hvis jeg ikke føler mig godt tilpas.
   Så vil jeg faktisk hellere se kedelig ud og ha det godt.. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg vil nu også helst føle mig godt - rigtig godt - tilpas, hvis jeg skal have en kjole på. Glæder mig til at se dig i den.

   Slet
  3. Jeg har fået kjolen i dag og den sidder ikke som jeg havde ønsket mig.. så den bliver nok bare sendt retur.. :D

   Slet
 2. Rigtig sød kjole :)

  Jeg er ikke den store fan af at gå i kjole, så skal det virkelig være en kjole jeg føler mig ekstremt godt tilpas i (og det sker sjældent) :) Så jeg giver dig 100% ret i at man skal føle sig tilpas i det tøj man har på, og så må omgivelserne acceptere det - hvad enten det er bukser, nederdel eller kjole :) og det er da heldigvis heller ikke forbudt at komme til fest iført bukser hvis man er kvinde :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har i dag fået kjolen og den sidder ikke særlig tilfredsstillende, så den bliver sku nok sendt retur desværre og så må jeg bruge den jeg har..
   Jeg kunne normalt også godt finde på at tage bukser på.. Men nu bliver det sommer og så får jeg det hurtig meget varmt i bukser.. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Det er en rigtig sød kjole. Den kan jeg godt forestille mig vil klæde dig godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kjolen er faktisk kommet i dag og den sidder ærlig talt ikke særlig godt. Den flagre ude i siden ved brystet og det ser lidt tosset ud.. Så den bliver nok bare sendt retur.. desværre.. Så må jeg bruge dem som hænger inde i skabet. :D

   Knus <3

   Slet
 4. Tillykke med din svigerinde.

  Den er godt nok flot, men træls at den ikke sad særlig godt på dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og ja det er lidt træls, men jeg har heldigvis en anden :D

   Knus <3

   Slet