tag:blogger.com,1999:blog-7499719321713464973.post7438626288791190166..comments2024-01-20T09:33:34.323+01:00Comments on Jea's Blanke Tanker: Første ret - Øver mig stadig.Jeanette Krohn Henriksenhttp://www.blogger.com/profile/16824454005240010914noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7499719321713464973.post-53373360153211255312015-01-06T20:02:15.890+01:002015-01-06T20:02:15.890+01:00pølser og ananas?? er det en ret eller?? :Dpølser og ananas?? er det en ret eller?? :DJeanette Krohn Henriksenhttps://www.blogger.com/profile/16824454005240010914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7499719321713464973.post-56906965466832763102015-01-06T14:58:27.482+01:002015-01-06T14:58:27.482+01:00Jeg kan ærlig talt ikke huske min første ret som j...Jeg kan ærlig talt ikke huske min første ret som jeg har lært. Jeg har været med min mor i køkkenet siden jeg kunne sidde selv og da jeg gik i 7 klasse havde jeg min egen maddag hvor jeg skulle lave maden.<br /><br />Men det med pølsehornene, så gør jeg det gerne selv. Det samme med pizzadejen og tærtedejen. Når vi laver sådan noget er det fordi vi vil hygge os eller lidt spændende at have mad på madpakken. Jeg er ligeglad med hvad andre tænker over det, det vigtigste er at Cecilie syntes det er sjovt.<br /><br />Jeg er god til at lave pølser og ananas (det er også nemt).Ilhjahttps://www.blogger.com/profile/00566773124914252272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7499719321713464973.post-64019753031020187032015-01-05T22:05:21.208+01:002015-01-05T22:05:21.208+01:00Er du god til at lave dunser.. :D
Er du god til at lave dunser.. :D <br />Jeanette Krohn Henriksenhttps://www.blogger.com/profile/16824454005240010914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7499719321713464973.post-609844298826944242015-01-05T17:42:24.125+01:002015-01-05T17:42:24.125+01:00Ser dejligt ud. Her i huset er det altid mig, der ...Ser dejligt ud. Her i huset er det altid mig, der laver frikadellerne.Madam Sandhttps://www.blogger.com/profile/16851406595691754231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7499719321713464973.post-30375053720699746302015-01-04T23:22:26.730+01:002015-01-04T23:22:26.730+01:00Det er sååå vigtig at det er ketchup der kommer i ...Det er sååå vigtig at det er ketchup der kommer i svensk pølseret.. :P<br /><br />Jeg laver faktisk aldrig hakke bøf med brun sovs.. Jeg kan ikke så godt li pande sovs.. :D<br />Vi får altid bearnaise til vores hakke bøf. og hvis det er rigtig bøf vil jeg helst ha rødvins sauce eller whisky sauce.. <br /><br />Der er sååå mange muligheder og samtidig så er alle så forskellige. :DJeanette Krohn Henriksenhttps://www.blogger.com/profile/16824454005240010914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7499719321713464973.post-83553933831837603852015-01-04T23:15:33.753+01:002015-01-04T23:15:33.753+01:00Den første ret jeg 100% selv kunne lave er min fam...Den første ret jeg 100% selv kunne lave er min families udgave af svensk pølseret (ketchup istedet for pure, pasta istedet kartofler og uden løg!) og en familieopskrift med fiskeboller :)<br /><br />Den ret jeg får mest ros for er nok Boller i karry samt en god hakkebøf med kartofler og brun sovs :) elsker jo brun sovs, så går meget op i at den smager godt hahaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18146184670328054639noreply@blogger.com