4. april 2019

Vi samler lidt sten.


Jeg elsker at være kreativ, men det sidste halve år, er det ikke blevet til så meget. Har ikke rigtig fået læst, heller ikke hæklet, leget med perler eller spillet på min guitar. Vil rigtig gerne lave lidt kreativt igen, for det giver mig en god indre ro, når først jeg sidder med det. Tænkte at det måske kunne være sjovt at male på sten og har faktisk også købt maling og lidt udstyr, til at komme igang. Manglede bare lidt sten.

Så helt spontant, tog jeg på stranden med Henriette og Thea i dag, for at samle et par sten. Det var en virkelig dejlig tur og jeg elsker bare at komme ud til vandet. Thea var ikke helt på toppen, men hun var god til at samle sten og så var det godt at man lige kunne putte lidt ved mor, når det blev for hårdt. Så det var bare en lille tur, men det var lige, hvad jeg trængte til. Vi nåede da også en tur på Flyvesandets legeplads og det hjalp lidt på humøret.

På vejen hjem, kørte vi også forbi kirkegården. Henriette ville rigtig gerne ligge blomster ved sin Farmor og Farfars grav og så kunne vi også lige besøge min Mormors grav. Jeg har ikke været derude siden hun gik bort. Det er lidt skørt med gravpladser, for jeg føler lidt af jeg ikke "mærker" min Mormor derude. Dog føler jeg en stort kontakt med hende, alle andre steder. Jeg ved det lyder skørt, men føler virkelig, hun er hos mig engang imellem.

Det har været en god dag og prøv lige se en smuk solnedgang fra min altan.
Nu glæder jeg mig bare til at komme i seng og få en god nats søvn. Drøm sødt derude.. <3

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar