27. november 2019

Snefald - Odense Teater.

(Reklame: Billetter modtaget af Odense Teater
(Presse Foto lånt af Odense Teater taget af : Emilia Theres)

For nogle dage siden, var jeg en tur i Odense Teater. Jeg havde været så heldig at få tilsendt et par billetter til deres juleforestilling Snefald. Jeg kendte ikke Snefald historien i forvejen, men fandt ud af, et par dage før vi skulle derind, at den åbenbart er fra Norge og har været sendt som julekalender i Danmark.

Jeg havde ingen ide om, hvad jeg skulle forvente, men tror det er ret normalt at man har en lille forestilling om, hvad en juleforestilling normalt indeholder. Nisser, Sne, Juletræ, julemusik, Julemanden, en god historie og et lille drys julemagi. Jeg synes egentlig forestillingen havde alle elementerne og det var også en ret spændende historie, jeg var virkelig grebet at fortællingen undervejs, synes bare ikke helt jeg kom i julestemning undervejs. Det er virkelig en anderledes juleforestilling, den er lidt dyster og uhyggelig faktisk og så manglede jeg nok personligt, lidt mere julemusik, men det er jo en smagssag. Ialt en rigtig god teater oplevelse, men lidt anderledes, end jeg havde regnet med. Så hvis du kunne tænke dig at opleve en lidt anderledes juleforestillingen, så kan den klart anbefales.

Jeg er blevet spurgt af flere, om det er en forestilling, man kan ha små børn med ind og se. Der står på Odense Teaters hjemmeside at man skal være 6 år, for at se forestillingen. Jeg så masser af børn, da vi var derinde og de så ud til at tage det helt fint, men tror heller ikke nogen af dem var 6 år, de var nok alle lidt større. Børn er meget forskellige og jeg tænker at hvis man ellers har et barn, som ikke så let bliver skræmt, så kan man godt.

1000 Tak til Odense Teater for en dejlig, men lidt anderledes Teater oplevelse. Forestillingen køre til og med d.23 December og der er stadig billetter. Klik Her.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar