15. januar 2015

Fyldte Auberginer.

Jeg har i dag prøvet at lave fyldte auberginer for første gang. Og jeg må sige at jeg personligt blev lidt små forelsket. Har dog fundet ud af at aubergine-skallen, ikke er værd at spise. når man laver det på den her måde, men ud over det, så smagte det virkelig himmelsk. Selve aubergine-kødet var blandet i fyldet og det gav virkelig en overraskende lækker smag.. Jeg brugte en opskrift fra ugebladet Søndag og den kan ses her: Fyldte Auberginer. Vi lavede en dobbelt portion, så der er også rester i morgen. Det blev også til små ændringer, feks lidt flere krydderier og vi kom rød peberfrugt i, i stedet for selleri, som der ellers står. Det er ikke sidst gang jeg laver det. Mums..

4 kommentarer:

  1. Ser rigtig lækkert ud! Jeg ELSKER fyldt aubergine! :P

    SvarSlet
    Svar
    1. Det smager bedre end jeg havde regnet med og vi har lavet så der er også er rester til i dag.. :P

      Slet
  2. Jeg elsker aubergner på alle forskellige måder. Bruger dem tit som tilbehør sammen med løg og en dåse tomater. Så fungerer de også som 'smørelse'. (1 aubergine, 1 hakket løg og 1 dåse tomat) Nammenam.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder super lækkert.. skær du dem bare i tern med skal og det hele??
      Kæresten er ikke lige så fascineret at aubergine som mig, men han vil stadig gerne prøve..

      Knus <3

      Slet