3. oktober 2015

Æblecrumble Kage.

Jeg har hele ugen haft lyst til at bage, men først i går tog jeg mig sammen. Jeg har længe haft lyst til at lave en æble-crumble-kage og det var så det jeg kastede mig ud i igår. Den kan både laves med og uden bund og denne gang valgte jeg at bruge en købe tærte-bund. Tror faktisk personligt at jeg bedst kan li det uden bunden, men det er meget en smagssag. Inspirationen til kagen fandt jeg HER.

Ingredienser:

1 købe tærtebund (kan laves uden)

4 æbler
Kanel
Vaniljesukker

50 gram mel
50 gram havregryn
100 gram sukker
100 gram smør. 



1: Tænd ovnen på 200 grader. 
2: Skræl og skær æblerne i både.
3: Kom tærtebunden i et tærtefad.
4: Bland æbler med lidt kanel og Vaniljesukker og kom op i tærtefadet.
5: Bland mel, havregryn, sukker og smør, så det bliver til smulder.
6: Fordel blandingen ud over æblerne.
7: Bag i ca 30 minutter ved 200 grader.

Spis evt sammen med vanilje-creme, is eller creme fraice, blandet med vaniljesukker.


4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Hvis du kaster dig ud i det, så må du endelig sige til, vil gerne se :D

      Slet
  2. Ser lækkert ud. Jeg foretrækker også uden bund. Her i huset er det altid Steen, der bager æblekage. Jeg står -for den kolde med flødeskum - uhmmm får helt mundvand bare ved tanken ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det smager virkelig også lækkert og der skal ikke gå længe før jeg skal prøve det igen. :D

      Slet