google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Ris, Ros & Forslag?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. august 2012

Ris, Ros & Forslag?

Jeg har nu haft bloggen i over 4 måneder og er selv blevet ret glad for den. Jeg har haft næsten 5300 sidevisninger og det synes jeg virkelig er fedt. Har også fået en masse positiv respons og det er virkelig fedt, når folk skriver. Mange har skrevet at de har fået noget ud af mine indlæg og det gør mig virkelig glad. Tak til alle jer der kigger med..

Har som sagt haft bloggen, i over 4 måneder og nu kunne jeg godt tænke mig, at høre hvad i synes om den? Kunne virkelig godt bruge både noget ris og ros eller nogle gode forslag. Er der noget du synes jeg mangler at fortælle om? Noget du synes kunne være fedt? Noget du bestemt ikke kan li? Alle forslag og ideer er mere end velkommen.

I fremtiden kunne jeg godt tænke mig at inddrage læserne noget mere.? Evt med nogle flere gæstebloggere eller hvis i kommer med flere ideer, til hvad jeg skal skrive om. Så har du lyst til at gæsteblogge (enkelt indlæg) eller har du en god ide, så skriv endelig til mig. Du må gerne være anonym. Har du noget du vil spørge om så skriv endelig.

Du kan kommentere dette indlæg lige neden under, klik hvor der står kommentarer, indtast din besked, log ind (evt som anonym) og tryk udgiv. Lover at svare alle der skriver og svare også på alle spørgsmål.

Glæder mig til at høre fra dig :)

I kan også følge bloggens Facebook side eller skrive til mig der: https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

10 kommentarer:

 1. Jeg elsker din blog :) synes den er god, men synes, hvis du har modet til det, at du skulle skrive nogle mere dybe tanker, hvis du vil dele dem selvfølgelig. Jeg vil rigtig gerne være gæsteblogger og fortælle lidt om hvem jeg er og hvad jeg kæmper med, hvis det kunne være realevant?

  SvarSlet
 2. Hej Charlotte.

  Tak for de søde ord.. Når du mener dybere tanker er der så noget bestemt du har i tankerne.. Jeg skriver dybe tanker når de er der synes jeg og heldigvis har jeg det lige pt rigtig godt, så der er ikke så mange af de hårde ting.. Har du læst alle mine indlæg? Jeg har overvejet at skrive om nogen af de svære ting, men vil helst ikke såre nogen eller komme til at hænge nogen ud, så derfor er det lidt svært synes jeg. Kunne være fedt hvis du ville gæstebloggen.

  SvarSlet
 3. Jeg syntes den er fantastisk. Du er god til skrive gode indlæg og det er virkelig nogen fede indlæg. Det med at såre nogen eller hænge nogen ud? - Forstår jeg ikke, hvad du mener?:)- Jeg har selv skrevet en del..Om lidt forskelligt, hvor jeg også føler lidt at jeg hænger nogen ud.. Men det er ikke sådan ment.. Tværtimod, det er meningen, at folk kan tage det til sig og se tingene på mit synspunkt, på en anden måde eller som en lille Remember, på nogen ting her i livet.(: Dog er der en lille ting: jeg syntes måske godt du kunne have lidt billeder pr. indlæg (: Men det er op til dig (:

  Janni - http://www.facebook.com/JanniJaninaKristensen

  SvarSlet
 4. Synes bare det er lidt kedeligt med hvis baggrund.. og tak for de søde ord.. :)

  SvarSlet
 5. ellers skal jeg skifte skriften til sort og beholde den lilla??

  SvarSlet
 6. Ja eller bare hvid baggrund og sort skrift farve! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes bare det er så kedeligt, med hvid baggrund... ha ha

   Slet
 7. Ja okay - Men jeg syntes bare at det sætter fokus på tekst og ens billeder - Men hver sin smag eller hvad man nu siger :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jeg fortsætter sådan her lidt endnu... kan være jeg laver det om en dag.. Tror du det ville være bedre hvis teksten var - fed?

   Slet