google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Snik Snak i Biffen
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. august 2012

Snik Snak i Biffen

Her til aften var mig og kæresten taget i biffen for at se Total Recall. Desværre var jeg igen mega uheldig. Kom til at sidde ved siden af, en af de der Kvinder. Ja, du kender dem sikkert godt. Dem der hele tiden skal snakke eller fortælle sin date et eller andet. Nu er det fandeme 2 gang i træk, jeg kommer til at sidde ved siden af sådan en. Kommentarer som: åhh nej, ej det sker bare ikke, ej så du det der, osv. Ja sorry, men fuck hvor er det belastende, at folk snakker i biffen og ved ikke om det bare er mig, men det er sgu altid kvinder. Hvorfor tager man overhovedet i biffen, hvis man alligevel hellere vil snakke.

Nå, men nu fik jeg min galde ud.

Filmen var super fed. En rigtig cool aktion film, som jeg varmt vil anbefale til alle, der kan li den slags. Historien var lidt forudsigelig, men alle aktions scenerne var så fede, at det ikke gjorde noget, at man på forhånd, lidt havde gættet hvad der ville ske.


Tak til kæresten for en rigtig hyggelig aften.
Husk at vi er nogen, der tager i biffen for at se filmen og ikke for at snakke.2 kommentarer:

  1. Nu siger du den var god men forudsigelig? Tænker på om du har set den med Arnold? Det er trods alt en klassiker. Dog fornemmer jeg de har det samme plot men nu handling. Lyder det nogenlunde.
    Med hensyn til snakkende kvinder der ser film har jeg en forklaring. Det handler lidt om kasser ;)

    SvarSlet
  2. Jeg mener jeg har set den med Arnold, men det er 100 år siden og kan ikke rigtig huske den... burde nok ha set den inden vi tog i biffen, men det nåede jeg ikke lige denne gang.. Har du evt set traileren..??

    Kvinder der snakker i biffen skal fandeme har ryddet op i de kasser inden de går i biffen... Det er mega træls..

    SvarSlet