google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Party Party..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. september 2012

Party Party..

Jeg havde fødselsdag for nogle uger siden og som jeg plejer, skulle der også være en ordenlig fest. Havde derfor sammen med Carina, booket Heidis Bier Bar i Odense til i Lørdags. Hun har nemlig også snart fødselsdag, så vi kunne lige så godt holde det sammen. Folk havde vi inviteret flere måneder i forvejen og jeg glæde mig sygt meget. Dog tog det også en masse kræfter op til. Jeg er altid spændt, nervøs, urolig og angst, før jeg skal holde sådanne fester, men heldigvis havde jeg hele tiden i baghovedet. Du har gjort det før, du har det altid rigtig sjovt og slipper alle tøjler, når først du er der.

En af de ting der rigtig kan få mig til at falde til ro er at hygge med et par stykker inden festen virkelig går i gang. Derfor havde jeg aftalt med Henriette og Carina at vi startede ud ved mig om eftermiddagen, gjorde os stille og roligt klar, spiste lidt mad og fik nogle gode drinks. De er begge gode til at få mine tanker lidt væk, selv om det nok ikke helt selv er klar over det.. Ha Ha..

Vi tog også lidt billeder jeg synes i skal se.
 

Har også lidt billeder fra selve festen, men de er sgu ikke for kønne da vi alle sammen er patte stive, så dem synes jeg ikke lige jeg ville dele herinde. Vil dog gerne sige en stor tak til alle der deltog og var med til at gi' os en super fed aften..

Husk at i også kan følge bloggen's Facebook side: www.facebook.com/JeasBlankeTanker

2 kommentarer:

 1. Det var en super dejlig dag og aften..
  den kunne ikke blive bedre..

  Er glad for du gjorde min weekend så god..
  Jeg havde en super aften og håber vi kan gøre det igen for det var super fedt...

  Er glad for vi kan få dig i et humør hvor du ikke tænker så meget over hvad der vil ske osv..
  Men et humør hvor du bare vil hygge dig og have det sjovt..

  Tak for en dejlig lørdag sødeste <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare skii søøøe... <3

   Ja vi havde en super dag og aften. I er bare så gode til at gøre mig afslappet og glemme lidt at jeg har det svært ved det..

   Selv tak for en super lørdag sødeste. :)

   Krammer

   Slet