google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Weekend start.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. november 2012

Weekend start.

Så blev det weekend. Godt nok går jeg hjemme og er førtidspensionist, men der er stadig en forskel på hverdag og weekend for mig. De sidste 14 dage har været rigtig hårde for mig, så nu skal jeg bare ha en super dejlig og afslappende weekend.

Kæresten havde tidlig fri dag, så jeg hentede ham fra job og så var vi lige hurtig forbi hans søster og svoger. Altid super at se dem og er meget taknemlig for at de altid er så søde over for mig. Det betyder altså virkelig meget at ens svigerfamilie, er nogen man kan så godt med.

Nu er vi hjemme igen og kæresten er gået ind for at sove til middag. Jeg vil også selv ha en lille morfar, hvis jeg kan. Nyder lige en kop Chai Latte og en Scones først.


Jeg har nu ikke røget alm smøger i 3 døgn og jo mere jeg tænker på det, jo klammere synes jeg faktisk det er. Kom i tanke om i går aftes at jeg har røget, halvdelen af mit liv. Jeg er virkelig overrasket over den e-cigaret jeg har fået mig. Havde ingen planer om at stoppe med at ryge, ville bare skære ned. Jeg synes det er en fantastisk opfindelse, selv om det er en hel videnskab at sætte sig rigtig ind i. Jeg har i dag modtaget en pakke, med lidt mere væske til min e-cig og det er nok den sjoveste pakke, jeg nogen sinde har modtaget. Firmaet har haft lidt problemer med at de mistede nogle pakker ved post danmark, så det er grunden til dette.


Nu vil jeg putte på Randi (sofaen) og stene lidt tv. Håber at jeg lige kan få sovet en time eller to. I aften skal vi spise and og hygge. Ja og resten af weekenden står den bare på hygge, afslapning rundstykker ved Mormor og Morfar og evt en tur i skoven med Mor.. Håber også i får en rigtig dejlig weekend.

Husk at i også kan følge med på Bloggens Facebook side: www.facebook.com/JeasBlankeTanker

2 kommentarer:

  1. Sikke en hyggelig blog du har! :)
    Jeg har fortiden gang i 2 give-aways, som jeg håber du tager et kig forbi?;

    elskershopping.blogspot.com

    SvarSlet