google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lille Juleaften.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. december 2012

Lille Juleaften.

Så blev det lille juleaften og der er ikke længe til det endelig, er selve Juleaften. Dagen i dag har været rigtig hyggelig. Har fået ordnet de sidst ting og nu er grøden til ris a la mande også kogt. Sneen har overfaldet det danske land, så alt er pt lige som det skal være. Dog har jeg også haft en dag, hvor alt jeg rørte ved, drillede mig. Kender i det?? Ha Ha..

Søren har en fast tradition med sin mor her d 23. De pynter altid juletræ sammen. Så i eftermiddags gravede vi bilen fri, pakkede den med gaver og godter og tog ind til svigermor. Startede med at skovle sne for hendes, så dagens motion fik jeg også. Faktisk så synes jeg, det er hyggeligt at skovle sne engang imellem. Ja og hun blev rigtig glad, så det var jo super. Søren's søster, mand og nevø var der også og selv om alle var meget trætte, så var det en super hyggelig aften. 

Træet skal selvfølgelig, gå helt til loftet.

Nu er vi hjemme igen og roen sænker sig. Søren gik tidlig i seng, så han kan få sovet helt igennem og forhåbentlig, få det sidste sygdom ud af kroppen. Jeg er selv træt, men det er lidt for tidlig for mig at gå i seng. Så vågner jeg alt for tidligt i morgen. Så nu ligger jeg her, på sofaen og slapper af. 

Håber i alle sammen nyder december og at i er klar til i morgen. 
Glædelig Jul til jer alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar