google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Dårlig start.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

24. januar 2013

Dårlig start.

Hmmm synes denne dag er startet ret dårligt. Håber lidt at mit humør vender i løbet af dagen. Allerede fra jeg åbnede min øjne, kunne jeg bare mærke at jeg var i rigtig dårlig humør. Natten bød mig på alt for lidt søvn og det er nok det som er skylden. Den burde ha en lussing. Manglende social kontakt er heller ikke min ven i dag. Har nogle gange i denne uge hørt, af nogen at nogle andre savner mig og har spurgt til, hvordan jeg har det.. Hmm... kender i den fornemmelse man sidder tilbage med? Så ring dog til mig selv og spørg mig.. ja sorry.. det skulle lige ud..

Har det sidste døgn, tænk mig over hvad jeg gerne vil med 2013. Jeg vil prøve at passe bedre på mig selv. Fjerne de elementer i mit liv, som altid gør mig i dårlig humør og som stresser mig. Desuden vil jeg være bedre til at sige fra, når jeg føler jeg har brug for det. Jeg vil også være bedre til at lave noget, når energien så er der. Vil også undersøge om der derude et sted, evt er noget jeg i fremtiden kunne tænke mig at lave. Lige nu har det lange udsigter, men på et tidspunkt skal det testes, om jeg kan mere end nu. Lige nu skal jeg igennem sorgen og finde en hverdag igen, men så tror jeg også jeg kommer tilbage, med fuld gas.

Håber i alle sammen får en rigtig dejlig dag og sorry mit lidt sure opstød. Håber jeg kan få vendt dagen lidt på vrangen, så det hele bliver lidt sjovere.  Ja og til Frk. Forår, kommer du ikke snart frem. Trænger virkelig til dit besøg.

Husk at i kan følge med på Facebook: https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar