google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Er der en telefon i himlen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. januar 2013

Er der en telefon i himlen.

I dag skete der noget jeg har frygtet længe. En del af mig er utrolig bange for den eneste ting i verden, vi ikke selv er herre over, døden. Min aller sødeste Prinsesse og dejlige veninde er taget afsted, for at flyve sammen med englene. 

Var lige kommen hjem fra min samtale på psyk i dag. Havde kun lige sat mig ned da en veninde ringer. Kunne høre med det samme at noget var galt. Hun siger: Jeg skal fortælle dig noget. Pernille er gået bort. Min reaktion var først stilhed, derfor sagde jeg. Hva' sagde du. 1,2,3 gange. Kunne ikke tro det og tror stadig ikke på det. Venter på at nogen ringer og fortæller mig, at det ikke passer. Kigger hele tiden på min mobil og har lyst til at ringe til hende. 

Pernille dumpede ind i mit liv for ca. 7-8 år siden, via internettet. Hun var en af de mennesker, jeg med det samme, havde en vidunderlig kontakt med. En af de mennesker man møder og føler man har kendt hele livet. Vi har brugt hinanden utrolig mig. Vi havde en helt special forståelse for hinanden, som jeg er sikker på andre ikke altid, helt har kunne forstå. Desværre var der en bro og en masse kilometer imellem os, men når man møder sådan en person, betyder det intet. Hun har altid været der for mig og vores samtaler har giver stor forståelse og indsigt i livet. De oplevelser og minder hun har givet mig, har jeg ikke kunne få andre steder. Vi kunne snakke i telefon i timevis, om alt imellem himmel og jord.

Nu sidder jeg her og prøver at famle med mine ord. Kan ikke beskrive hvor ked af det jeg er og prøver at trøste mig selv, med alle vores gode minder. Det hele føles uvirkeligt. Pernille hvis der findes en telefon i himlen, vil du så ikke lige ringe til mig. Savnet og smerten er så stor lige nu og bølgerne at tåre, er ikke til at stoppe. Hvor er du min engel. Jeg håber de andre engle har taget godt imod dig og servere kage. Det hele føles så tom uden dig. Jeg mangler du skriver en af vores mange interne koder eller råber kronhjort og uno. Jeg kan høre dig i mit hoved sige at det er okay og at det hele nok skal gå. Vi klare det sammen. Kan mærke du gir mig et af dine varme kærlige kram og du siger du elsker mig. Jeg kan ikke forestille mig lige nu, hvordan jeg skal klare verden uden dig. Jeg mangler høre dig sige, at du ikke kan li noget der er tropisk og at du ringer imens jeg står i super best. Jeg mangler høre dig sige at du og eigilmus, har købt hver sin kage og jeg mangler at jeg kan gi dig et hjerte for alle dine sejre. Kom venligst forbi og spark til Randi. Vær sød at hold lidt om Eigilmus i nat. Hans kærlighed til dig, er større end noget andet og savner dig helt ubeskriveligt.

Pernille du er min sjæleven, min støtte, min mentor. Jeg elsker dig af hele mit hjerte og vil mindes dig for evigt. Jeg savner dig og du vil altid være i mit hjerte.

12 kommentarer:

 1. det gør mig ondt at høre :( Det er så trist når sådan noget sker... især i en alt for tidlig alder... knus

  SvarSlet
 2. Allersødeste Jea....
  Sender dig de varmeste tanker, kram og kærlighed....
  Må du finde forståelsen med det som er sket....
  Intet i denne verden er så trist, som at miste sin sjæleven, sin fortrolige, sin grineven og alt det som ingen andre var for dig....
  Man siger at man slal give sig selv lov til at sørge,græde, og blive vred for at komme videre......
  Ingen ord kan trøste dig ligenu...
  Kærligst
  Kitt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord.. Det er så hårdt lige nu... forstår det virkelig ikke.

   Slet
 3. Det gør mig ondt - kender følelsen af at miste en veninde :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar.. betyder meget for mig når folk skriver lidt..

   Det er virkelig hårdt at miste en så dejlig veninde..

   Slet
  2. kan jeg godt forstå det gør :)
   Jah. hvis du kigger på min blog - under emnet sne-engel. Det er min veninde jeg mistede for 1 år siden

   Slet
  3. Har godt læst det... det er bare så uretfærdigt..

   Slet
  4. Meget!
   Så hvis du fr brug for snak må du sige til :)
   For kender trods alt til det og nogle af de følelser du sidder med.

   Slet
  5. Mange tak... Lige nu er det hele lidt voldsomt og jeg prøver at snakke med andre der kendte hende lige så godt... Sorgen er jo meget naturligt, men gør også bare rigtig ondt.. Savner hende helt vildt..

   Slet
  6. Kan jeg godt forstå. men sig til hvis du vil snak :)

   Slet