google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Det var den ferie.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. juli 2013

Det var den ferie.

Så er vores sommerferie forbi, hvor er de 3 uger dog blevet af. Jeg har haft en dejlig sommerferie, men den har også bragt mig en del tanker, bekymringer, hysteri osv. Lige nu er kroppen fyldt til randen og har virkelig bare brug for at jeg falder helt ned. Jeg skal finde en hverdag igen og jeg skal huske at min krop, faktisk har brug for enormt meget afslapning og ro. Jeg skal hele tiden minde mig selv om at gå et gear eller to ned, for at jeg ikke køre totalt træt på et eller andet tidspunkt. I morgen er det som sagt hverdag igen, det er det også for mig, selv om jeg er pensionist. Mandag er altid min personlige fridag, så håber at jeg kan holde mig lidt i ro. Jeg ender sikker med at være totalt rastløs og ha uro i kroppen, men det er virkelig nødvendigt at jeg lige kommer lidt ned igen. I morgen regner jeg også med at jeg skal en tur på vægten, hm... det er faktisk lidt spændende.. Nå, men uanset hvad vægten viser, så skal jeg tilbage til mine sunde rutiner. Det glæder jeg mig faktisk lidt til. Alt i alt har det været en kanon ferie, dog har der også været en masse rod, men jeg prøver virkelig at se de positive ting, frem for de negative lige nu. Er det ikke det, de kloge siger er bedst...??


Nu vil jeg bruge resten af aftenen på at drømme mig lidt tilbage til Kreta. Kan næsten mærke bølgernes kræft mod min krop, som prøver at skylle alle mine bekymringer og tanker væk. Renser mit ferie sind og tænke på at i morgen er der en ny dag. Jeg vil nu sætte et ferie punktum og starte på en frisk. Jeg vil lade op og fylde min krop med god energi. Jeg vil være det menneske som jeg er og jeg vil leve mit liv, som jeg ønsker det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar