google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Levende træ og storm-hygge.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. oktober 2013

Levende træ og storm-hygge.

 Det store træ udenfor, var helt levende i dag.
Sorry for den dårlige video, men det gik lidt hurtigt og ville helst ikke helt ud. 

Dagen i dag synes jeg faktisk har været rigtig hyggeligt, selv om det var lidt voldsomt på et tidspunkt. Jeg har ikke været bange for at være alene midt i denne storm. Jeg var mest nervøs for om kæresten, overhovedet kunne komme hjem fra job. Jeg har puttet på Randi (sofaen), med dynen hele dagen. Vejret var jo ikke rigtig til andet og var også lige det min krop havde brug for. Fik nu også vasket lidt tøj og ordnet negle..


Stormen har lagt sig og jeg har lige været ude på både altanen og svalegangen, for at kigge lidt. Luften er helt frisk, der er helt vindstille og himlen er stjerneklar. Det er bare den smukkeste efterårs aften. Lysten til at gå en lille tur udenfor er stor, men samtidig så er klokken mange og jeg lusker rundt i nattøj.

I morgen skal jeg lige ha ordnet lidt praktiske ting og sidst på dagen, skal jeg med en kammerat en lille tur til Århus. Håber på godt vejr i morgen, for så skal jeg da lige en lille tur rundt og turfe lidt deroppe, nu hvor jeg alligevel skal vente lidt.

4 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er en hyggelig video :-) Elsker lyden, når vinden blæser i træerne :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik som sagt lidt hurtig med den video, men man kan da se hvor levende træet er.. ;)

   Slet
 2. Super flotte negle hvilke lakker har du brugt?? :))♥
  http://wordsbychristina.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Grundlakken er fra Rimmel og hedder: 402 urban purple
   Glimmer lakken er fra Gosh og hedder: 619 Girls on film

   Slet