google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Barnedåb.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. november 2013

Barnedåb.

Vi har i dag været til min lille dejlige nevø's Barnedåb. En dag som vi har ventet længe på. Efter rigtig mange gætterier, skulle vi endelig høre hans navn og jeg er meget stolt over også at skulle stå fader. Det gik super godt i kirken og var meget overrasket over, hvor god præsten var. Der var virkelig hjerterum i den kirke. Ja og nu kan jeg så afsløre at min lille nevø fik navnet Viktor.


Kunne ikke lige vise jer et billede af min søde nevø, så i må nøjes med et ret spontant et af mig, den stolte faster og mit søde bordkort. Kiggede lige alle billederne igennem før og det var så lige, det eneste billede af mig, hvor jeg står alene. Faktisk sidder jeg med en lille tåre, efter at ha kigget billeder igennem, der var lige et par stykker, der virkelig ramte i hjertet. Kun glædes tåre, skal det lige siges. Det har virkelig været en super dejlig dag og en helt perfekt barnedåb for lille Viktor.

4 kommentarer:

 1. Du ser dejlig ud - og pepsi max er bare det bedste, når man er afsted til sådan nogle ting! For mig i hvert fald :-)
  Viktor er et godt navn, synes jeg. Sikkert til en dejlig lille dreng - det lyder det i hvert fald til :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sådan ret spontant at jeg endte med at vise den pepsi max på billedet.. ha ha.. Faktisk drikker jeg selv normalt kun cola zero.. men max er også ok.. Viktor er bestemt et godt navn og han er virkelig dejlig.. ;)

   Knus <3

   Slet
 2. Er sikker på du er den perfekte faster for lille Viktor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ihvertfald den eneste.. ha ha. Han har nu også en rigtig sød Moster, så han er virkelig heldig.

   Slet