google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jule-Kalender Overraskelse..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. november 2013

Jule-Kalender Overraskelse..


For ca 7 år siden var jeg indlagt på psyk og der forsøgte jeg at være en smugle kreativ, dog blev det ikke til så meget. Derfor har denne Jule-kalender ligget i mit skab i alle de år. Jeg kom så i Oktober i tanke om den og besluttede at jeg synes det var på tide, jeg fik den broderet færdig. Samtidig fik jeg den ide at jeg kunne gi' den som en jule-overraskelse til min lille lækre nevø. Han er kun lige rundet de 3 måneder, men kan jo få glæde af den, resten af livet. Mit mål var at få den helt færdig og som i kan se på billederne, nåede jeg det sørme også. Jeg er ret stolt af mig selv og synes den er blevet super fin.

Det største problem var faktisk at man jo ikke kan gi' en kalender, uden at der er pakker på. Det er lige før Faster har fået grå hår af at skulle finde 24 små pakker, til den lille charmetrold. Jeg var lige ved at gi' op, men så kom min sød Mor mig til undsætning. Hun valgte at hun gerne ville købe de sidste pakker, så der også var lidt fra Farmor. På de pakker hun har købt er der så sat et lille kort på, hvor der står fra Farmor.

I dag har jeg fået pakke-kalenderne afleveret og både forældre og ham den lille charmetrold, så meget glade ud. Faktisk troede min bror ikke rigtig på at jeg selv havde lavet den. Heldigvis havde jeg flere vidner.. Ha Ha.. Tror ikke mange havde regnet med at jeg ville nå det, men jeg klarede det. Det er mit første forsøg på at lave noget håndarbejde som voksen og selv om jeg lige en enkelt gang, fik lidt råd og vejledning fra min mor, så synes jeg det er gået bedre end forventet.

4 kommentarer:

 1. Eeej, hvor er den flot! Dét er virkelig tålmodighedsarbejde :-) Jeg begyndte selv på et stort broderi under en indlæggelse fra tre år siden faktisk, men det ligger også stadig. Jeg lavede en fejl, og så er det altså ikke sjovt at sidde og tilpasse resten af tællearbejdet til den fejl dér :-)

  Knus og god weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kræver meget tålmodighed og en portion vilje... Jeg lavede også fejl et par steder, men fik det redet og det er kun mig der ved hvor fejlene er, det er ikke noget der kan ses.. der var faktisk også en enkelt detalje ved næsten som jeg helt droppede fordi jeg synes det så dumt ud..

   Lige nu håber jeg lidt at der går lidt tid inden de skal ha barn nr 2. for der skal jo helst ikke være for stor forskel.. Jeg bliver nok nød til at kaste mig ud i det igen på et tidspunkt.. lige nu er jeg bare lidt mæt.. ha ha...

   Hvilket motiv skulle du brodere??

   Slet
  2. Haha, det kender jeg godt - at man ikke vil gøre forskel. Det kan faktisk ende med at blive temmelig stressende! :-) Se nu bare i dag, hvor jeg pakkede den første julegave ind. Jeg hyggede mig med den og puttede fint silkebånd på. Så ville jeg lige vise min mor et billede af den - men jeg fortrød. For hvis hun så denne gave, ville jeg være nødt til at gøre mig lige så umage med aaaalle de andre gaver. For "man gør jo ikke forskel". Ej, jeg kan "selvfølgelig" godt lægge den fra mig, men tanken nåede at dukke op :-)

   Jeg skulle brodere en engel med en meget detaljeret himmel som baggrund. Himlen var i syv forskellige blå farver, tre hvide og en masse andre - det orkede jeg altså ikke lige. Så er det sjovere at lave sådan nogle motiver, som du her har lavet, synes jeg :-)

   Forresten har svaret på din kommentar og fortalt om den tegning, du spurgte til. Jeg ved ikke, om du har set det - ellers ville jeg lige sige det :-)

   Slet
  3. Godt du lige nævnte det indlæg.. havde ikke glemt det, men bare ikke lige fået kigget.. :D

   Slet