google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Overhovedet ikke træt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. november 2013

Overhovedet ikke træt.

Ligger her i sengen. Klokken er 02.31 og burde sove, men er overhovedet ikke træt.. De kloge siger at man ikke skal gå i seng før man er træt, men man er jo nød til at gå i seng, på et eller andet tidspunkt. Ja og lige det råd, passer vidst overhovedet ikke på mig. De sidste ca 7 uger har min søvn været noget fuck, for at sige det lige ud. Synes efter hånden jeg har prøvet alt for at falde i søvn, men intet virker. Kæmper for at holde humøret oppe, men det tager kræfter. Jeg vil nu endnu engang tage kampen op, for søvn vil jeg sku ha i nat. Skal jo være frisk nok i morgen til at pynte til jul, ved min Mormor og Morfar, sammen med min svigerinde og søde nevø. Nu vil jeg lukke mine øjne og be til at ham der Ole lukøje, kan finde vej forbi mig i nat. 

2 kommentarer:

  1. Jeg ved ikke, om det overhovedet er dig - men har du prøvet en af de der Mindfullness apps til mobilen? Der er vejrtrækningsprogrammer af forskellig varighed, som skulle være gode at falde i søvn til. Jeg bryder mig ikke selv om dem - jeg får paranoia af den stemme, der skal lyde så berooooligende :-) så måske er det mærkeligt, at jeg foreslår dig det. Jeg har bare hørt, at det hjælper nogen, så nu ville jeg lige skrive det alligevel :-)

    SvarSlet
  2. Har faktisk prøvet flere forskellige af dem.. nogen bare med musik og nogen med hypnose.. den med hypnose virker i perioder, men desværre ikke lige pt.. Jeg har overvejet om jeg skal prøve nogle alm lydbånd, men ved ikke så meget om det endnu...

    Jeg er sikker på min søvn nok skal blive god igen men lige nu er min krop godt nok bare slidt pga den dårlige søvn.. jeg skal heldigvis både til samtale på psyk d 4 og d 10 december og håber at jeg derefter kan finde lidt mere ro i kroppen.. men desværre er der aldrig til at sige hvornår disse trælse perioder stopper igen.. jeg ved dog at det nok skal gå over igen.. ;)

    SvarSlet