google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Julekort og søndags hygge.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. december 2013

Julekort og søndags hygge.


Ja, selv om Søren ser lidt små sur ud på billedet, hyggede vi os rigtig meget med at skrive Jule-kort. Han mente ikke at jeg skulle tage billeder af ham, når han lige var stået op fra sin lange Morfar. Dog blev vi hurtig enige om at når man holder 2. søndag i advent, er det bare det eneste rigtige. Man skal da altid skrive Julekort med soverynker og morgenhår. Vi havde tændt for både jule-lyset og lidt julemusik. Ja og ikke nok med det, så havde vi utrolig meget sjov med, selv at skive et lille Jule-digt.. Digtere bliver vi vidst aldrig rigtig, men det var skide sjovt.

Sidst år skrev vi rigtig rigtig mange jule-kort, men samtidig fik vi ikke ret mange tilbage. Ikke at det er et must, for at få julekort fra os, men det betyder at jeg har skåret lidt ned på det i år. Jeg fik selv skrevet 8 stk og Søren skrev 4. Jeg er glad for vi nu har fået skrev dem og de kan blive sendt afsted.

Efter jule-hygge og kort skrivning, hoppede vi i bad og fik handlet. Pludselig var klokken mange og ingen af os magtede rigtig at lave aftensmad, så vi endte helt spontant på Burger King. Nu er vi hjemme igen, hænger på sofaen, har set julekalender og der nu er film på TV3. Water for Elephants, hedder filmen, jeg har set den før, men den kan sagtens ses igen.. Den er super god.

Glædelig 2. søndag i advent til jer, håber også i har nydt søndagen og er klar til en ny uge.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det har været en rigtig dejlig søndag.. Elsker Søndage <3

   Slet
  2. det er også rigtig hyggeligt bare at kunne drive den af og bare julehygge <3

   Slet
  3. Det er som om det på en eller anden måde er mere lovligt her i december.. ha ha <3

   Slet