google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Batman Hamster.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. januar 2014

Batman Hamster.

Ud af de 4 små hamster unger, var der kun en han. Han blev for ca 1 uge siden flyttet for sig selv og det tog lidt hårdt på ham. Han var samtidig den mindste af bebserne og den som var mest sky. Vi har i en uge nu, gjort alt for at gøre ham mere tryg ved os og selv om han stadig gemmer sig en del, så går det virkelig den rigtige vej. De sidste 2 dage har vi haft Batman ovre i sofaen og kravle lidt rundt. Det er virkelig hyggeligt og jeg er lidt bange for at Søren ikke kan skille sig af med ham. Planen er faktisk at han skal sælges, men lige nu tror jeg vi venter lidt og så må vi se hvad der sker. Han er bare alt for sød.

  

2 kommentarer:

 1. Ja, hvis man på nogen vis er glad for dyr, så knytter man sig jo hurtigt til sådanne små pus. Jeg kan huske da jeg selv havde kaniner - vi endte med at få 2 kuld unger oven i hinanden på uheldig vis - vi skulle ellers ikke have haft nogen af dem overhovedet. Af det første kuld var der en bette splejs, der var ved at gå til, fordi han var mindre end alle de andre, og aldrig nåede at komme til maden, før mor Nina blev træt og vrissen. Så hvis jeg ikke havde sikret ham alene-tid med hende af og til, havde han ikke været kanin i dag. Han er dog en ældre herre, og boede længe hos min far, eftersom jeg ikke kunne have ham i nogle af lejlighederne. Så nu bor han hos mine små kusiner som en "gammel herrer, som skal nusses lidt med, men ikke kan holde til så meget" sammen med deres anden kanin som de havde behov for hans dobbelt-bur til.

  Hvor er Batmand dog sød som han sådan kravler op i ærmet på Søren :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Søren var jo til at starte med ikke 100% sikker på om vi skulle ha hamster overhovedet. Jeg sagde at vi kun gjorde det hvis vi var enige om det og det endte så med at han sagde ja.. Ja og nu er han simpelthen så glad for dem og elsker at lege med dem.. Han har virkelig knyttet sig til dem.

   Det lyder da som om den gamle herre (kaninen) har det skønt der hvor han bor nu.. Det er så dejligt når man ved at ens dyr er kommet til et andet hjem og har det godt.. Jeg savner virkelig fuglene i disse dage, men har i dag fået at vide at de stor trives og måske er ved at finde nye kærester.. Har også fået besked om i dag at de to små pige hamster, vi har solgt her i går også har det super.. Det betyder alt..

   Ja ham Batman er virkelig skøn og lækkert at han er ved at blive tryg og bare gerne vil klatre rundt over det hele.. Jeg tror virkelig ikke vi kan få os selv til at sælge ham.. ;)

   Slet