google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hamster Akvarie.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. januar 2014

Hamster Akvarie.

I dag har vi lavet nyt bur til Bodil og hendes 4 små babyer. Jeg turde simpelthen ikke vente mere. De har været i et rigtig tremme bur, men har læst en masse om at ungerne evt kan sætte sig fast eller måske endda stikke af. Der går ikke lang tid, før de begynder at kravle ud af reden. Så vi har købt et brugt akvarie og lavet et låg til det. Det er nu også blevet indrettet og de er flytte ind i deres nye akvarie. Vi vil nok med tiden, sætte lidt mere i, de kan kravle rundt på, men lige nu bliver det som i kan se på billedet. Har faktisk også købt et andet hus til dem, men da ungerne stadig bor i den rede de kender, så venter vi lidt med det nye hus. Bodil har været rundt i det nye bur 1000 gange nu og virker glad for det, selv om hun jo er lidt af en klatre-tøs og var glad for tremmeburet. Det tog hende heller ikke særlig lang tid at finde ud af, hvordan hun kan komme op til tremme-låget og klatre på det.


4 kommentarer:

 1. Så kan man også meget bedre se ind til dem :) (Forventer overload af nuttede billeder her :P)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan love dig for at jeg nok kommer til at hamster-spamme lidt her op bloggen.. De er mega nuttet og det kan virkelig ikke gå længe før de kravler ud af reden.. Jeg er sikker på det sker inden for de næste par dage og så lover jeg at i nok skal få en masse at se.. Akvariet er jo næsten blogger venligt.. ;)

   Slet
 2. Svar
  1. Indtil videre ser det lige sådan ud.. Der kommer nok et andet hus i også, da det de har nok snart er for lille.. ha ha ;)

   Slet