google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hamster-tøsernes flying-saucer.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. januar 2014

Hamster-tøsernes flying-saucer.

Jeg elsker simpelthen bare vores små hamster bebser. De er snart 4 uger gamle og egentlig ikke rigtig bebser mere. Jeg kan slet ikke fatte at de er blevet så store, på så kort tid. 2 af de små piger har vi fundet en ny familie til. Så på søndag flytter de helt hjemmefra. Den sidste af pigerne hedder Hjørdis og hende beholder vi. Vi har også en lille han bebs (Batman) tilbage, som vi endnu ikke har fundet et hjem til og pt har vi nok heller ikke rigtig lyst til at skille os af med ham. Han er meget sky, vil helst bare ha lov til at grave sig ned og være lidt i fred. Vi træner med ham, så han kan blive mere tryg og det går bestemt den rigtige vej. I dag havde vi købt nyt legetøj til ham, men den synes han bestemt ikke var spændende, så tøserne har fået den i stedet for. De synes den var enormt spændende.


Ja det er ikke lige verdens bedste video, men er de ikke bare søde. Det er ved at være nogle timer siden jeg filmede den og de er faktisk allerede blevet ret gode til at styre deres nye legetøj. De kan også nu finde ud af at løbe sammen på det. Bliver nok nød til at dele en video mere med jer i morgen.

2 kommentarer:

 1. I mine øjne ser de nu stadig små og nuttede ud her - eller var de ved at være på størrelse med mor Bodil efterhånden?

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. De er virkelig nuttede og utrolig underholdende.. Deres mor Bodil er ca dobbelt så stor, så de er stadig lidt små.. ;)

   Slet