google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Forsinket fridag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. marts 2014

Forsinket fridag.

Mandag er jo normalt min fridag, men sådan blev det ikke lige i går. Jeg fik lavet en masse praktiske ting og endte med at køre mig selv helt træt. Jeg har derfor holdt fridag i dag, i stedet for og det har været velfortjent. Kan altså bare slappe bedre af, når jeg har overstået, nogen af alle de der voksen-praktiske ting. Jeg har vaske to maskiner tøj i dag, men det er sådan set også det eneste jeg har lavet, resten af dagen er brugt på sofaen med tv og pcen. Har spillet lidt sims og set film. Det har været super skønt og tror faktisk at jeg tager en fridag mere i morgen, nu hvor jeg har roen til det.

Jeg var lidt ked af det her i eftermiddag, men det gik heldigvis hurtig over igen og så stod den ellers bare på hygge med Søren. Han lavede frikadeller til mig til aften og vi fik også dessert, pandekager med is.. Mums.. Ja det er jo ikke lige en del af den der sunde linje, men sådan blev det lige i dag. Jeg ville gerne være lidt bedre med det sunde, men synes det har været rigtig svært, her den sidste uges tid. Jeg prøver at lade være med at dunke mig selv i hovedet med det. Jeg gør det pt så godt jeg kan og så skal det nok blive bedre, i takt med at jeg får det bedre. Lige nu må jeg bare tage en dag af gangen.

Nu vil jeg stene lidt mere tv og så tror jeg at jeg vil tidligt i seng i dag. Føler mig lækker træt og kan mærke jeg stadig er en smule bagud med søvnen.

2 kommentarer:

 1. Dejligt med en fridag - tag dig endelig en mere i morgen! :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har holdt fri det meste af dagen i dag... Der skulle lige sendes nogle vigtige mails ud og så gik jeg igang med at sortere nogle papire og sætte dem i mappe.. Blev ikke færdig, men gider ikke mere i dag.. Må gøre resten i morgen.. ;)

   Håber også du har haft en god dag..

   Knus <3

   Slet