google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Overraskelse til Mor og besøgte Mormor.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. april 2014

Overraskelse til Mor og besøgte Mormor.

For et par dage siden, aftalte jeg med min Mor at vi i dag skulle tage til Bogense og besøge min Mormor. Min Mormor blev opereret i ryggen for et par måneder siden og bor pt på et plejecenter for at blive genoptrænet. Jeg har ikke fået besøgt hende så meget, som jeg godt kunne tænke mig, men jeg har ofte svært ved at gøre sådan noget, uden at ha en med. I dag kunne det endelig passe at vi kunne tage derned, så det var bare helt kanon.

Jeg valgte at tage over til min Mor, inden hun fik fri fra job, så kunne jeg lige nå at male hendes rosenbænk, inden hun kom hjem. Det er en for tidlig Mors dags gave. Det ser ud til at der kommer nogle dage med regn, så var nød til at være lidt på forkant. Den blev rigtig fin og hun blev super glad.


Jeg nåede stort set kun lige at blive færdig med bænken, så kom min Mor hjem og så skulle vi afsted. Da vi kom derned kunne vi ikke finde min Mormor og Morfar, men det viste sig at min Mors bror havde taget dem med en tur ned på havnen, for at få en stor is. Vi fandt dem og det var super lækkert at se min Mormor og Morfar igen. Vi fik også lige set vandet. Jeg havde så meget lyst til at springe i, men havde ikke håndklæde med.


Alt i alt har det været en rigtig dejlig dag og tror også jeg har fået en lille smule sol.
Nu vil jeg slappe af og så skal jeg vidst tidlig i seng, er pænt træt.

Håber også at i har haft en skøn dag?

2 kommentarer:

 1. Lyder som om det har været en rigtig hyggelig dag :) sådan nogle overraskelses besøg er aldrig dårlige :) Det vand der, ser også indbydende ud - men tror nu lige jeg venter til der har været lidt mere sol inden jeg skal kaste mig ud i bølgen blå :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig god dag og jeg blev rigtig træt da jeg først kom hjem.. ha ha..

   Jeg mener at vandet skulle være ca 10 grader, så på en varm dag som i går kunne jeg let blive fristet. :P Også selv om det ville være koldt.. ;)

   Slet