google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Rigtig godt tilpas.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. april 2014

Rigtig godt tilpas.


Efter mit indlæg i eftermiddags, sad jeg igen og googlede lidt på nettet og fik den tanke om psoriasis patienter, ikke kan bade i sådan noget speciel salt her hjemme. Har engang hørt om nogen der bestilte noget specielt salt hjem og så brugte det i deres badekar. Ja det er sådanne pludselige tanker, min hjerne ofte får. Jeg begyndte derfor at google lidt og fandt ud af at der findes noget som hedder Himalaya salt, som faktisk kan skaffes i Matas. Jeg fløj op af sofaen, tog sko og jakke på og så afsted til Matas inden lukketid. Desværre har de ikke det Himalaya Badesalt i butikken, men de kunne bestille det hjem. Jeg bestilte 1 kg og det kommer i næste uge. Jeg hang lidt med skuffen over at de ikke havde det, nu ville jeg jo lige ha' overrasket manden derhjemme. Jeg måtte derfor lige en tur rundt i Matas, for at se om de havde nok jeg kunne købe, faldt over 2 frosted lakker og en hårkur.

Jeg kom hjem til er kæreste, der troede at jeg var stukket af, imens han sov til middag, ha ha.. Fortalte ham om det vigtige salt og han glæder sig til at bade i næste uge.

Vi gik igang med aftensmaden og mums det blev virkelig godt. Der er bare ikke noget bedre end når man er tilfreds over madlavningen. Alt smagte helt perfekt og jeg er super glad for at det også er lidt rester til i morgen, hvor jeg skal være alene hjemme.

Efter aftensmaden, fik jeg lige testet den ene af de nye lakker, synes altså det der frosted look, er mega fedt. Den var super nem at smører på og tørrede faktisk ret hurtig op. Eneste minus er at jeg skulle ligge 3 lag på, men det gik overraskende hurtig alligevel.

Ja, vi blev jo som tidligere nævnt, fristet af de små jordbærkager i dag. Mums..

Alt i alt har det faktisk været en rigtig dejlig dag, jeg kan mærke at jeg har det bedre og at det går den rigtige vej, det er virkelig skønt. Jeg er faktisk rigtig godt tilpas for tiden, elsker det. <3

Nu vil jeg smutte, har lige lidt blog's der skal læses.. :P

8 kommentarer:

 1. Og jeg elsker at læse at du er så godt tilpas :-*

  Jeg håber at Søren får god gavn af salten, ellers må han ha en lussing :)

  Vi ses på grillen, Tove!

  Kys!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk rigtig godt tilpas for tiden. også selv om der ligger en masse i bagagen og driller.

   Jeg glæder mig så meget til at se Søren bare i det salt.. Håber det virker.. ;)

   Hmm.. Hvilken grill?? og hvornår..?? Savner dig <3

   Knus <3

   Slet
  2. Hvis han går hen og bliver sådan... Sund!? Så får han også en lussing! Og så vil jeg gerne bestille et karbad med bjergsalt ;)

   Bagagen er der ingen der kan lave om på, men det er dejligt når den i perioder er lettere at bære end andre ;)

   Sammen med karbadet, så ville det passe godt med kød fra jeres grill. Så når det er lidt varmere og jeg kan flashe kasser på din strand, så kommer jeg :P

   Savner mig!? Du må have sniffet lak, Tove.

   Kys lige i masken!

   Slet
  3. Jeg lovet du får hele pakken hvis du kommer forbi... :P

   Du skal fandeme ikke kysse mig med den beskidte mund.. ha ha

   Slet
 2. Dejligt at læse, at du er så godt tilpas nu <3
  Håber Søren får glæde og gavn af saltet, psoriasis er bestemt ikke sjovt :/
  Og sikke en lækker lak :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har stadig masser af tanker i baghovedet, men jeg har det faktisk alligevel rigtig godt for tiden og det er jo det aller vigtigste.. ;)

   Jeg håber virkelig at det salt kan hjælpe ham, er virkelig spændt på det..

   Synes også Lakken er rigtig lækker.. ;)

   Knus <3

   Slet
 3. Dejlige billeder - totalt selvforkælelse :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selvforkælelse er utrolig vigtig.. Det gør mig glad og rigtig godt tilpas, selv om jeg har en masse i bagagen som fylder.. Føler mig meget lukket og umotiveret for tiden, men stadig prøver jeg at nyde at være glad og tilpas.. :)

   Knus <3

   Slet