google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Spontan Mandag med Nini.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. marts 2014

Spontan Mandag med Nini.

Min søde veninde Nini spurgte i går aftes, om jeg skulle noget i dag og om jeg havde lyst til at ses. Jeg synes det var en kanon ide og vil blev enige om at jeg kunne hente hende, når jeg var stået op og køre en tur til Langesø, gå rundt om søen og spise en sandwich.

Ja, det var planen, men den blev lige lavet om.

Jeg hentede Nini, vi købte sandwich og et par sodavand. Hun fortæller mig at hun faktisk godt kunne tænke sig at komme til Tyskland, for at handle lidt ind til sin fødselsdag og 2 sekunder efter, er vores dag lavet om. Vi hentede vores pas og kørte afsted.

Jeg elsker virkelig at lave spontane ting og en tur til tyskland, er jeg næsten altid frisk på. Jeg må nok indrømme at det ikke rigtig økonomisk, har den store fordel mere, men det er pisse hyggeligt. Det er dog endnu mere hyggeligt, når det er sammen med Nini, for vi har det sku altid mega sjovt. Andre synes noget vi er for meget og for fjollet, men det må de nu selv ligge og rode med.

Nu er det sådan at næsten alle vores planer, altid ændre sig lidt, så vi har både en biograf tur til gode, men nu også en tur rundt om Langesø og så vidt jeg husker også en by-tur. Det er altid godt at ha lidt til gode, men de spontane dage er bare bedst i min bog, især de tossede dage med hende den frække.

5 kommentarer:

 1. Haha ej hvor lyder det dog hyggeligt!!:) eneste mulighed for mig med at komme til tyskerland er via bus :p men virker tim at i havde en super tur :D
  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig en hyggelig tur og er stadig helt fuld af glæde efter i går.. :D
   Jeg ville virkelig ikke komme nogen steder hvis jeg ikke havde mit kørekort og min bil.. Jeg har en del angst hvad angår offentlig transport osv..

   Har dine forældre ikke bil??

   Knus <3

   Slet
  2. Ja med din angst så er det satme godt du har bil og kørekort!! Og kan godt forstå du stadig er glad :D

   Min mor har ikke bil nej, har hun slet slet ikke råd til med 4 børn og kun sin førtidspension :) og hun har aldrig taget kørekort.. (Og min far er død, så well yeah)

   Slet
  3. Jeg ville slet ikke kunne leve uden mit kørekort og bilen..

   Ja der er jo ikke meget at gøre med når man er pensionist og da slet ikke med børn oven i hatte.. Har din Mor ikke nogen kæreste??

   Ej sorry søde, når jeg tænker mig om, ved jeg jo godt det med din far, det var en tanke torsk. Men måske han triller rundt i en fed øse oppe imellem skyerne.. :P

   Krammer <3

   Slet
 2. Ja lige nu er det så mig, min lillesøster og min bonussøster som bor hjemme:) og nej hun har ikke nogen kæreste, hun var i et forhold med min bonussøsters far, men det sluttede for 2 år siden idag :) hvilket var en god ting!!!

  Enten i en nissan n10 datsun cherry i lys pastelgrøn (mener bilen hedder sådan, det var sådan en vi havde) eller også drikker han en kop kaffe (aka en bajer!) med hans bror <3

  SvarSlet