google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tøffer lidt rundt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. april 2014

Tøffer lidt rundt.


Jeg synes lige i skulle se en lille collage af, hvad jeg tøffer rundt og laver i dag. Jeg er for anden gang i denne uge, ved at vaske vores hovedpuder, det skal man åbenbart kun gøre, hvis man har en tørretumbler. Så i dag gør jeg det hos Mor og kan samtidig nyde deres have. Ja og imens det vasker og tørrer, har jeg også shoppet lidt i matas, købt tøj, 2 par bukser og en kjole, leget lidt med makeup (eyeliner).

Skal hente Søren fra arbejde i dag og så skal vi til Middelfart og hente et brugt akvarie, som Bodil (dværghamster) skal ha at bo i. Håber virkelig det ser ordenligt ud. Nå men nu skal den sidste hovedpude over i tumbleren, så jeg smutter igen..

Håber også i nyder dagen.. Hvad synes i forresten om mit forsøg med den grønne eyeliner..?? Jeg er virkelig så bange for at komme til at ligne en klovn.. Husk at følg med på Instagram.

4 kommentarer:

 1. Jeg synes du har lagt den fint! Man kan i hvert fald ikke se du er nybegynder efter min mening :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde.. synes virkelig det var en udfordring og samtidig også lidt grænseoverskridende at gå ud med det på.. ;)

   Slet
 2. Vil tilslutte mig Hejdis udtalelse... synes absolut heller ikke man kan se, du ikke er vant til at bruge eyeliner :) Det klær dig faktisk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde.. Dejligt at jeg ikke ligner en klovn, for det er lidt grænseoverskridende at gå ud med det på. :D

   Slet