google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Eurovision 2014
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. maj 2014

Eurovision 2014


De fleste der kender mig, ved at jeg er ret tosset med Melodi Grand Prix. Jeg følger altid med, både i det danske og det internationale. Jeg har glædet mig i flere måneder til dagen i dag. Jeg er virkelig overrasket over, hvor godt det er i år, eller har været indtil videre. Måske er det fordi det er her i Danmark.

I år skal vi bare se det alene, her fra sofaen. Vi har planlagt en rigtig hyggelig Grand Prix aften, først med forkælelse og karbad, derefter med gode bøffer på grillen og citronfromage til dessert.

Jeg synes også at musikken er bedre i år, end feks sidste år. Jeg har personligt haft svært ved at vælge nogle favoritter, men tror jeg kan nævne et par stk. Ja, jeg synes Basim skal vinde, men ellers kan jeg godt li' Holland, Østrig og Sverige. Det kan sagtens nå at ændre sig. Når det så er sagt, må jeg indrømme at jeg ikke har lyttet til sangene, fra det sikre lande endnu. Det beholder jeg som en extra overraskelse til i aften.

Skal du se Grand Prix og hvad synes du??

4 kommentarer:

 1. Var ude til familiefinalen i dag. Fik sgu en tåre i øjet da jeg kom ind. Det var så vildt godt og var endnu bedre derude end i TV.

  Glæder mig rigtig meget til at se det i aften med hot dogs og chips som jeg plejer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det har været en kæmpe oplevelse at se det live.. Hvis det kommer til dk igen, tror jeg at jeg vil prøve om jeg kan få billettere, selv om det er noget af en opgave.. ;)

   Håber i nød at se det i går aftes, det gjorde jeg.. ;)

   Slet
 2. Jeg har ikke helt besluttet endnu, om jeg skal se det - jeg tror, det kommer an på, hvad de ellers sender på de andre kanaler :-) Men det er skønt at høre, at du glæder dig så meget til det - det lyder som en rigtig hyggelig aften :-)
  Som vi vidst også skrev om sidste år, så synes jeg ikke helt, at det er, som det var engang, og derfor har jeg nok lidt mistet interessen, desværre :-)

  Knus og kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er bestemt ikke den samme magi omkring Grandprix som der tidligere har været og sidste år var jeg helt vildt skuffet.. Skal dog lige siges at jeg i år er enormt overrasket, ved ikke om det er fordi det sendes fra Danmark.. Det er første gang i mange år at det har været så godt som i år og der var også rigtig mange gode sange, hvis man samligner med tidligere.

   Knus <3

   Slet