google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Årets første frokost i det grønne.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. juni 2014

Årets første frokost i det grønne.

I Mandags, fik jeg den ide at vi her i weekenden, skulle holde en lækker frokost i det grønne, med svigerfamilie. Ventetiden har været helt enormt lang, men det hele værd. Det har været en super skøn dag, men sikke et ædegilde. Jeg indrømmer at jeg har spist alt alt for meget. Jeg vil gerne vise jer et billede, men kunne ikke vælge, så i får lige dagen i billeder..
Håber i kan li lidt billede spam. :D

Så fint så bordet ud da vi startede. 
Er så glad for min nye dug. 
Den må kun bruges, når der skal holdes frokost i det grønne.

Pludselig var dugen gemt helt væk.
Super lækker frokost, der var alt hvad hjertet begære og manglede intet. 
Der var faktisk så meget at jeg ikke engang, fik smagt det hele.
Delte også 2 kolde Fynsk Forår med Svigermor og Palle.

Vi fik også besøg af denne flotte fyr. 
Det ligner en guldsmed, men er ikke helt sikker. (Blå Libel)
Synes den ser lidt fed ud, måske den også har spist for meget.

Efter et par ture i bølgerne, bliver bordet flyttet ind i skyggen og så er der igen serveret.
Denne gang 1 stk lagkage og 1 stk hindbær cheesecake.
Ja 2 kæmpe kager til 5 personer og vi skammede også ikke engang, lige der. 
Min svigerinde kan altså nogle frække tricks, med mad og kage.

 Se lige hvor flot den er indeni..
Jeg ved det godt, det er mega tarveligt. Sorry.
Få minutter efter, var lagkagen og det halve af cheesecaken væk.
Tror mig vi var totalt mad-skæve, hele banden bagefter og måtte smide os på græsset. 

Sådan sluttede dagen, vi var alle helt slappe efter en lækker dag. 
Det var årets første frokost i det grønne og bestemt ikke den sidste. 
Næste gang skal vi måske nøjes med enten frokost eller lagkage.
Må indrømme at det er alt for meget, med begge dele.
Glæder mig allerede til næste gang og vi mangler også en grill-aften på stranden. 
Jeg elsker simpelthen, bare at være ude ved Fuglsang Stand.

Tak for en helt vildt fantastisk dag. <3

2 kommentarer:

 1. Ej, hvor er det bare dejligt, at du havde sådan en hyggelig dag med mad i det grønne :-) Jeg kunne ikke lade være med at smile af dine kagekommentarer. Måske egentlig mest, fordi det er så fedt at høre, når nogen spiser mere end et enkelt stykke - og ikke skammer sig over det. Du ved - det har jeg jo selv svært ved. Så jeg elsker at høre de modsatte historier :-)

  Knus og tanker <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig en super dag i det grønne med hygge og alt for meget mad.. :D

   Jeg tror faktisk det fleste ofte har lyst til mere en et stykke lagkage, det er bare ikke alle der måske tør indrømme det.. Jeg tør dog godt indrømme at vi spiste 3 store stykker hver og 2 min efter var alle totalt mad-skæve og måtte smide sig på et tæppe.. Jeg fik det faktisk overdrevet dårligt, men nøj det smagte godt.. Tror dog aldrig jeg kommer til at spise 3 stk igen efter en frokost. Det var lige ved at tage livet af mig og der går nok lige noget tid inden jeg har kage-trang igen.. ha ha..

   Jeg har også den holdning at man må spise det som man vil.. Hvis man spiser for meget må man bare ud og dyrke noget motion.. Vi har cyklet 13,4 km i dag. Det er sikker ikke nok, men vi tager en tur mere i morgen og i løbet af ugen.

   Knus <3

   Slet