google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mere uro = Mere havearbejde.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. juni 2014

Mere uro = Mere havearbejde.


Dagen startede tidligt for mig, jeg vågnede kl 7.45 og kunne ikke sove mere. Jeg plejer at sove til 9-10 tiden, så i min verden er det tidligt. Kl. 9 fik jeg besøg af udlejeren og varmemesteren. De gik hele lejligheden igennem, sammen med mig og det gik bedre end jeg havde forventet. De skal igang med at lave en masse fejl og mangler. Jeg er glad for, de lang om længe går igang, men jeg føler mig også lidt stresset over det. Kan mærke at mit krop er fuld af uro. Glæder mig til det engang er overstået.

Som jeg nævnte i går, så er have-arbejde, det bedste imod uroen. Så da varmemesteren alligevel skulle lave nogle ting i lejligheden, smuttede jeg igen over til min Mor. Hun var på arbejde, men jeg fik hurtig fundet på noget at lave. Fik ordnet hele deres fortov og klippet hækken ud til vejen.

Min Mor kom hjem, netop som jeg var færdig og hun havde rejer med, så vi snuppede en lækker rejemad. Så fik hun den ide, at vi kunne fortsætte med at klippe hæk. Vi kunne skiftes lidt og hjælpes ad. Det gik faktisk rigtig godt, selv om vi til sidst måtte stoppe, fordi sikkerhedsskærmen på klipperen gik i stykker. Vi fik også væltet et dumt træ, som stod mit i hækken, med det resultat at de nu har et kæmpe hul i hækken. Lige der var min Mor helt ustyrlig, synes hun blev ved med at lave hullet større.. Lige der var det hende, der var Demolition Woman, fik dog stoppet hende. Ha Ha..

Vi fik ryddet op, holdt en lille fyraftens-pause og så fik jeg stukket en sød lille buket blomster, fra haven i hånden. Klokken var næsten 18, så hurtig op på cykel og hjem igen. Op i karbadet og bløde op, imens lavede kæresten aftensmad. Ja han er sgu bare drømmemanden. Vi fik en hjemmelavet burger, med grillet bøf og masser af grønt i. Nu er jeg godt fysisk træt og stolt af det store arbejde, jeg har lavet i de gamles have, de sidste to dage. Tror dog jeg vil prøve, med en fridag i morgen. :D

Håber også i har haft en lækker dag. <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar