google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kunne jo ikke lade være.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. september 2014

Kunne jo ikke lade være.

Ja det var så ikke lige planen det der Jeanette.

Jeg har længe sagt at jeg ikke ville købe det nye Sims4, før det var faldet lidt i pris. I går aftes blev jeg så alligevel nysgerrig og søgte om det var på tilbud noget sted. Elgiganten ville ha det til 350 kr. Jeg blev fristet og kørte derud i dag. Tror i så at de har det, nej det var da sørme ikke kommet. Jeg blev pigehysterisk og nu ville jeg jo bare ha det spil med hjem (typisk mig). Gik derfor over i Rosengårds Centeret og fandt det i Gamestop. Jeg måtte desværre af med 100 kr mere, men det er jo typisk når man får sådan et tøse flip.

Jeg er gået igang med at spille og kan kun sige at der er rigtig mange nye ting og synes det virker meget lovende. Tror det kommer til at kræve lidt tilvænning, med alle de nye ting, men det gør det samtidig også mere spændende. Jeg er også lidt spændt på, hvordan det fungere med kontakt til andre spillere og venner. Lige nu virker det meget som om, de helst vil bruge de sociale medier, som facebook, twitter og instagram. I Sims3 kan man jo dele minder med sine venner, skrive statusser og sende gaver til hinanden. Ingen af de ting har jeg set noget til endnu. Jeg har ikke engang kunne finde en hjemmeside, som den til Sims3 hvor man kan registrer sig osv. Det virker som om at man skal bruge origin. Kunne se at man kunne tilføje sine venner osv der.

Men nu er det jo også helt nyt og der er mange ting, som sikkert først kommer sammen med de utallige af extra pakker, de helt sikker kommer med. :D

Jeg har været lidt stresset og haft lidt angst i denne uge, så jeg tror bare at weekenden står på Sims4. Det er virkelig en god måde at koble af på og det giver mig den ro, jeg normalt kan ha svært ved at finde.

Hvad skal i lave i weekenden?

4 kommentarer:

 1. Jeg kunne kun ryste på hovedet af Elgiganten. Det er ikke særlig smart at de reklamere for at de har dem på tilbud, og de så ikke har dem alligevel. Men jeg kender kun alt for godt til at man bare brænder for et eller andet, som man bare må tag med hjem. Koste hvad det vil. :P

  Jeg kunne godt forstille mig at der var en del nye ting man lige skal vænne sig til. Men det kunne være fedt, hvis du lavede et dybere indlæg om de nye ting der er med i spillet. For jeg overvejer stadig om jeg skal købe det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja elgiganten er nogle fjolser og det er desværre ikke første gang de dummer sig på lige det område.

   Jeg kan kun sige at du bare skal købe det... Det er faktisk overraskende sjovt. Det er meget anderledes, men det gør det spændende. Jeg synes det er pengene værd. :D

   Slet
 2. Dejligt, at du købte spillet alligevel - det passer da så fint med, at du trænger til at koble helt fra i weekenden :-)
  Selv skal jeg have besøg af min mor og hendes mand i morgen, og ellers skal jeg også bare slappe af. Med nogle gode film om aftenen, håber jeg :-)

  Knus og god weekend <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er farligt med det sims, man bliver afhængig.. :D

   Håber du havde en dejlig weekend. <3

   Slet