google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Oste-Klokke-Land
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. september 2014

Oste-Klokke-Land

Billedet er et par dage gammel, men jeg har ikke ændret mig, så tænker at det går an. Dem der kender mig, kan måske se på mine øjne at jeg er pænt træt. Jeg er virkelig i oste-klokke-land i disse dage.

Jeg bor mest på sofaen med foden oppe, ser noget tv, spiller noget Sims4 og dagene flyver bare afsted. Den ene dag sluger den anden og jeg kan simpelthen ikke følge med. Tænker nogen gange, hvornår mon jeg kan springe på mit tog igen. Jeg har lyst til at lave noget, men jeg er drænet for energi. Trøster mig selv med at det er meget naturlig for mig at ha' en periode på denne årstid, hvor jeg går lidt i hi og kommer lidt ned i gear, efter en aktiv sommer. Det fede er dog at jeg på ingen måde er depressiv, trist eller ustabil. Jeg har nogle fysiske ting og angsten besøger mig også, men det er ikke noget jeg ikke kan klare.

Jeg har som nogen ved, fået sådan en hælspore, heldigvis er den allerede i bedring og jeg kan sagtens gå, skal dog passe på hvordan jeg går osv. Jeg tager varme fodbad og har indlæg i mine sko. I dag har jeg haft ondt, men i går mærkede jeg det slet ikke, så det svinger rigtig meget.

Lige nu er jeg også i behandling med antibiotika. Jeg har en hud-lidelse som hedder Perioral Dermatit. Det er en hud sygdom som åbenbart følger med ens hudtype og ifølge min læge, kan man ikke lave om på det.. ha ha. Den kommer til udtryk med rødme og hud-afskalning. Jeg har det omkring munden, hvilket vidst er det mest normale. Det er ikke særlig tydeligt på dette billede, heldigvis. Jeg må ikke bruge makeup, cremer osv på det røde område og samtidig kan noget som tandpasta forværre det. Jeg har i ca ½ år smurt mig med en metronidazol creme, men desværre vil det ikke gå væk, så derfor er jeg nu igang med antibiotika. Krydser virkelig fingre for at det virker. Jeg skal være i behandling i 1 måned og så skal lægen kigge på det igen.

En anden ting som fylder lidt her hos mig, er at vi har en sag igang mod udlejeren. Det er i huslejenævnet og jeg har i dag fået besked om at de kommer mandag og gennemgår lejligheden. Det trickede lige min angst, med det samme. Heldigvis kommer de først kl 17, så Søren er her, når de kommer. Der er også lavet en aftale om at sagen, ikke må diskuteres, i den tid de er her. De skal kun komme for et kigge. Lige nu synes jeg der er mega lang tid til mandag, vil bare gerne ha det overstået og håber snart vi kan slutte sagen, det fylder lidt for meget lige nu. Der er desværre udsigter til at det vil tage lidt tid endnu.

Nu er klokken 3 om natten og jeg sidder her, må nok hellere stoppe her, slukke computeren og kravle i seng. Nat Nat og tak fordi i kigger med. <3

4 kommentarer:

 1. Der skal være plads til at man ikke altid er i super højt humør og bare buldrer derudaf... alle kan have perioder, hvor man lukker sig inde - der er bare ikke mange, som giver sig selv lov til det... :) Så synes det er fedt du giver dig selv tiden til det, og at du er åben om det :)

  Tag du dig bare den tid, du behøver og kom 100% ovenpå det hele igen :)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit humør er faktisk helt okay, jeg er bare lidt træt og det antibiotika giver mig lidt hovedpine, men ellers har jeg det faktisk rigtig godt. Jeg kan godt mærke at kroppen nok synes jeg snart trænger til lidt frisk luft.. Ha Ha..

   Slet
  2. Det kender jeg godt :)

   Jeg har ingen energi i dag, er træt og fryser helt vildt, så jeg overvejer at snige dynen med ind på sofaen og så putte mig der... men indtil videre er det bare blevet ved overvejelserne :)

   Slet
  3. Jeg har en extra dyne som altid er på min sofa.. ha ha..

   Slet