google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 1000 farver haven
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. januar 2015

1000 farver haven


Jeg har nævnte det i nogle indlæg før, men aldrig rigtig fået forklaret det. Jeg her et rigtig stort ønske om at vi finder noget andet at bo i og at vi får en have. Den have har jeg virkelig nok 1000 planer for, nogen af dem er nok sjovere inde i mit hoved, end i virkeligheden. Tanken er at jeg gerne vil lave en form for terapi have, med masser af farver, hygge, kærlighed, dufte, lyde, smag osv.. Feks har jeg en drøm om at få et hjemme-bygget drivhus og inde i det, skal der være en lækker briks med masser af tæpper og puder, så man kan ligge i regnvejr, kigge på himlen, høre regnen, drikke en kop te og bare være til.

Nu kalder jeg det for 1000 farver haven og det betyder at der skal være masser af farver. Jeg har nok overdrevet det lidt, når jeg feks har snakket med Søren om det. Tror faktisk har er lidt bange for mine mange ideer. I mine tanker har han lovet mig et lilla hønsehus, en orange hængekøje og et grønt skur. Ha ha.. Jeg er dog godt klar over at det bare er fis og ballade, men det er sjovt at drømme lidt.

Håber virkelig 2015 bliver året, hvor vi finder noget andet at bo i og jeg kan få en have, hvor nogle af mine drømme kan blive opfyldt. Kan næsten ikke vente mere.

8 kommentarer:

 1. God søndag søde !
  Det er smukt at drømme og alle har gavn af drømme, men bare man ved at ikke alle drømme bliver til noget.
  Når I får et godt sted at bo med en have til, så kan I overveje om I vil kontakte en havearkitekt og få denne til at give jer et billigt tilbud på, at tegne en have efter jeres ønsker.
  Mange farver kan I opnå ved at plante noget som har farver og en havearkitekt ved hvornår hvad blomstre, sådan at man har farve i haven året rundt.
  Men en sanse have, der er god for sjælen lyder fornuftigt :-)
  Gå efter planen :-)

  Knus fra Tina
  PS. Maria har en ny håndarbejds giveaway på bloggen, hvis du har lyst til at prøve lykken:
  www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Penge til havearkitekt bliver der nok aldrig nogen af, men jeg kan også bedst selv li at udfolde mig. En anden ting er at vi jo skal leje et hus, så der er også nogle begrænsninger for hvor meget man evt må lave om osv.. ja alt sætter jo begrænsninger, men jeg drømmer stadig og man kan jo starte småt og så hele tiden udvikle.. Rom blev jo ikke bygget på en dag.

   Knus <3

   Slet
 2. Drømme er skønne. Og det er herligt at fantasere om den. Mon ikke I finder et hus med have - eller kolonihave med et lille hus? Jeg kender flere, der bor i deres kolonihavehus fra forår til efterår. Og bor i lejlighed om vinteren.

  Kan du have en rigtig dejlig søndag. Med mange gode drømme :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kolonihave har vi faktisk snakket om flere gange, problemer er lidt af dem som ligger her i byen ikke er noget værd og samtidig umulige at få fat i. Så skal vi længere væk end jeg feks kan cykle og så synes jeg charmen går lidt af det.

   Vi er opskrevet til en masse leje-huse, så håber vi er heldige..
   Drømmehaven kommer til at tage tid, men jeg kan næsten ikke vente..

   Håber du har haft en skøn søndag.
   Knus <3

   Slet
 3. Jeg har egentlig ikke været udpræget fan af drivhuse - men ej, hvor lyder det bare dejligt, det med at kunne ligge og kigge lige op på regnen! Virkelig god idé! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg i desværre i tvivl om om det kommer til at ske, men jeg drømmer og det må man gerne. Sådan en terapi have laver jo ikke sig selv, men jeg håber det en dag går i opfyldelse..

   Knus <3

   Slet
 4. Jeg ønsker mig også en have. Det lyder skønt med alle de farver, jeg vil også gerne have en masse farver, gerne hele året rundt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan næsten ikke vente... det kribler i hele kroppen.. :D

   Slet