google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Holder fast i den sunde fornuft.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. januar 2015

Holder fast i den sunde fornuft.

Ja dagen startede som den plejer, så klokken var næsten 12, inden jeg væltede ud af sengen. Fik luftet ud og så var det ellers tid til at handle. Jeg var helt slap efter en dårlig nat, så overvejede at tage bilen. På vejen ned på parkeringspladsen blev jeg små fornærmet på mig selv, der er ikke mere en 500 meter over for at handle. Jeg fik hevet mig selv så meget i nakken at jeg sprang op på cyklen. Ja og vejret var jo faktisk dejligt. Fik handlet og som straf tog jeg lige en omvej på 1 km hjem. Ja det er blev vidst til 2,5 km ialt, så det var ikke meget, men stadig meget bedre end bilen. Er faktisk pænt stolt af mig selv. Fik da også bakset en rugbrødsdej sammen da jeg kom hjem, som jeg skal bage senere. 

Hov jeg var jo på vægten i morges. Jeg har tabt mig 2 kg den seneste uge. Jubii.. Det har godt nok været den der tid på måneden, men synes stadig jeg har gjort det godt. Jeg spiste et par stk slik og nogle popcorn i biffen i tirsdag og den anden aften tog jeg lidt mørk chokolade, men det er sådan set også det eneste, jeg har forkælet mig selv med. Jeg er kommet frem til at med min søvnrytme osv, så er det bedst for mig at spise ca 4 gange på en dag. Morgenmad, frokost, aftensmad og natmad. Det hele bliver lidt forskudt hele tiden, men det er pt den bedste løsning for mig. Indtil videre har jeg ikke haft de store problemer med kosten, elsker alt det sunde, dog skriger mig krop stadig efter masser af sukker og min cola zero. Jeg kan mærke at jeg pt skal passe på med, ikke at køre mig selv for hårdt, så kunne godt været jeg skulle forkæle mig selv bare lidt, måske med en lille portion daim is. Den ligger i fryseren og har kaldt på mig hele ugen.

Til aften har vi i dag fået Kylling i karry, med masser af grøntsager, lidt fuldkorns nudler og noget ananas. Det er faktisk første gang jeg har lavet det helt fra bunden, men mums det smagte super godt og vi har heldigvis rester til i morgen..


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jeg har spist en lille portion daim is her til aften, efter lange overvejelser.. men det var et valg, ikke fordi min krop skreg.. for det har den gjort hele ugen.

   Jeg drømmer virkelig om at leve med en sund fornuft, hvor der også er plads til is en fredag aften, så længe man ikke gør det hver dag og man ikke spiser en hel bøtte.. Skal være bedre til at træffe de rigtige beslutninger og i dag var det daim is.. ;)

   Men derfor er jeg stadig sej.. :P

   Knus <3

   Slet
 2. Hvor er det flot! Min erfaring er, at det ikke er en god idé at have 'forbudte ting'. På en eller anden måde gør det, at man tænker meget på det, man ikke må - og fra tanke til handling er der aldrig langt.
  I bund og grund kan man sagtens leve sundt og tabe sig - og også lave lidt plads til noget usundt. Så længe det er LIDT. Som f.eks. da du tog et lille stykke chokolade. Ikke?
  Det kan være som belønning og noget du kan gå og glæde dig til. Og sidde og nyde, mens du spiser det. Så fylder det nemlig mere ;.-)
  Men det er en god idé at holde sig fra madvarer med kunstigt sødemiddel. De er i lige så høj grad med til at skabe sukkerafhængighed, som almindelig sukker. Der er lavet en del forskning om det.

  SvarSlet
  Svar
  1. For mig handler det meget om at træffe de sunde valg og ikke belønne mig selv med mad..

   Jeg spiste også en portion is i går aftes, men det var et valg som jeg nøje havde overvejet, ikke en stress handling og ikke en belønning..

   Light produkter er ikke noget vi som sådan bruger.. på nær saft.. Jeg drikker fun one solbær saft.. det hjælper mig med at få væske nok.. jeg er ikke god til vand.. men ud over det bruger vi ikke rigtig nogen light produkter.. jeg prøver at gå efter nøglehulsmærkerne og fuldkornsmærkerne og samtidig kigge kcal og sukker.. Kæresten har psoriasis og skal generelt helst ikke ha sukker..

   Mit mål er først at jeg skal under de 100 kg igen.. der er et stykke vej, men jeg må bare holde fast denne gang.. Men er på rette vej og stolt af mig selv.. :D

   Knus <3

   Slet