google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Nu går 2015 rigtig igang.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. januar 2015

Nu går 2015 rigtig igang.

Søren og jeg har virkelig haft en skøn søndag. Vi startede ud med en Morfar. Ha Ha.. Jeg gik faktisk direkte fra sengen og ind på sofaen og sov videre. Derefter brugte jeg lidt tid på at finde og bestille det weekend ophold, vi fik i julegave forrige år. Måtte faktisk ringe til dtf travel 2 gange, for at få hjælp. Det viste sig at mulighederne var det hotel eller intet. Det bliver sgu nok sidste gang vi ønsker os sådan en box, når mulighederne er så tamme. Har ellers tidligere kun haft gode oplevelser, men har brugt over 1 år nu, på at vente på gode muligheder, som så bare ikke kommer. Vi har valgt at bruge det, når vi har års dag og hvor vi alligevel skal til Dizzy Mizz Lizzy koncert i Århus. Det er jo godt nok et stykke vej fra Holstebro til Århus, men det er bedre end at skulle køre helt hjem. Jeg er sikker på det bliver en vidunderlig tur, glæder mig helt vildt. Kan det ikke bare blive april nu. Hvis du kender nogle gode spise steder i enten Holstebro eller Århus, så skriv endelig. Ja eller hvis du har forslag til noget, som skal ses eller prøves på disse kanter. Overvejer selv om vi skal se Aros, men vi må se om der bliver tid.

Eftermiddagen brugte vi på en god Turf gåtur i Odense. Vi bruge vel ca 1½ time og vejret var jo helt perfekt. Vi var ikke de eneste, som var ude og der var jo næsten en stemning af forår. Det er en helt perfekt måde at slutte denne ferie på. Hvis du stadig ikke kender Turf, så prøv at hent app'en. Det er virkelig en god måde at komme ud og få lidt luft på. I morgen er det hverdag og jeg trænger sådan. Det bliver skønt at komme ind i en god rutine og jeg håber det kan gi mig bedre søvn og større lyst til motionen. Kosten skal også være bedre, men tager det lidt i små skridt lige nu. Kan godt mærke, jeg ikke kan det hele lige på en gang.

Lige nu overvejer jeg om jeg skal lave en Turf Ninja, men ved ikke rigtig om jeg tør.. :D
Håber i alle sammen har haft en dejlig søndag og er klar til at komme rigtig igang med 2015.

4 kommentarer:

 1. I er da også velkomne til at runde Vamdrup når I alligevel er i Jylland :)

  Jeg sov også (alt for) længe i dag... var oppe ved 9 tiden, men lagde mig så ind igen da feberen og hovedpine ikke rigtig var noget jeg gad sidde oppe med... vågnede så kl. 14 og tænkte, at jeg nok hellere måtte lette røven fra sengen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne ellers være rigtig hyggeligt, men det tror jeg desværre ikke vi når. Men jeg vil da gerne holde tilbudet åbent. Måske kan jeg komme og besøge dig en dag.. Det kunne være hyggeligt.

   Jeg sov i sengen fra kl 4.30 til kl 10. derefter sov jeg 1½ time på sofaen tror jeg. :D Det fede er at de timer jeg fik inde i sengen i nat er det bedste søvn jeg har fået i flere måneder. Jeg var helt væk og sov som en lille baby.. :D Det var virkelig tiltrængt. :D

   Slet
 2. Der er nu pænt langt fra Århus til Holstebro. Ærgerligt at der ikke er nogen valgmuligheder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja desværre var der ikke rigtig andre muligheder, men vi måtte bare tage hvad vi kunne få. Jeg er sikker på det nok skal blive en god weekend alligevel.. :D

   Slet