google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Nytår.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. januar 2015

Nytår.


Vores Nytårsaften startede mere eller mindre med dette billede. Vi havde virkelig en super skøn aften, sammen med min søde svigerinde og hendes forlovede. Jeg ønsker at alle Nytårsaftener, må være lige så dejlig som denne. Vi fik virkelig lækker mad, spillede trivial, snakkede, hyggede og ikke mindst så grinede vi, faktisk så meget at jeg i dag, kan mærke at jeg har mavemuskler. Det er vidunderligt at være sammen med så dejlige mennesker. Det lyder måske næsten utrolig, men det var en perfekt start på 2015. Jeg glæder mig over at vi nu er startet på en frisk og jeg kan bare mærke at det nye år, bliver helt vidunderlig.


Menuen var helt perfekt, men jeg spiste altså alt alt alt for meget.

Forretten: Tunmousse, rejecocktail og butterdej med laks rørt med rygeost, løg og dild. Hovedretten: Roastbeef lavet på grillen, ovn kartofler, stegt champignon og gulerødder og en hjemmelavet whisky sauce.
Desserten: Chokolade cheesecake med 2 slags creme, blåbær og sølv kugler, med frugt til.

Natmaden var egenligt hotdogs, men ingen af os kunne spise mere, så vi sprang det over. Aftenen sluttede for os ved 3 tiden... tror jeg.. Kan faktisk ikke rigtig huske det. Jeg var så fuld af glæde efter en dejlig oplevelse at jeg ikke rigtig havde kontrollen over situationen. Jeg var ikke rigtig fuld, men bare rigtig lettet over at det nye år endelig var ankommet og at vi nu langt om længe, kan kigge frem.

Tak for en virkelig skøn aften og tak til Søren for hans store støtte og hjælp. Jeg er utrolig imponeret over, hvor meget han det sidste stykke tid har kæmpet. Han har taget over, når jeg måtte gi op og han har gjort alle de skøre extra ting, jeg ind imellem hitter på. Jeg går ind i det nye år med glæde og det er mere, end jeg turde håber på. Jeg har svært ved at finde ord, der kan passe på den store taknemlighed jeg føler i dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar