google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Min Buzzador Dove pakke.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. februar 2015

Min Buzzador Dove pakke.

Så kom min Buzzador - Dove pakke i dag. Synes altså det ser alt for lækkert ud, nå man sådan lukker pakken op og de ligger fint i æsken.

Jeg er som nogen ved, ikke den store Dove fan, men må også indrømme at jeg ikke har prøvet nogen af Dove's produkter, i noget der ligner 10 år. Derfor skal de nu ha en fair chance og jeg glæder mig til at prøve deres nye shampoo og conditioner. Har lige duftet til dem og er faktisk positivt overrasket. Det tegner godt :D

Håber jeg kan finde 5 som vil hjælpe mig med at buzze :D

Kunne du selv tænke dig at blive buzzador og være med til at teste forskellige produkter, så klik her: Buzzador.

6 kommentarer:

 1. Tænkte selv det samme da jeg åbnede pakken!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare lidt sjovere, når det også ser pænt ud ikk? :D

   Slet
 2. Ja, det må være dejligt at modtage sådan en pakke. Jeg vil dog ikke være nogen god buzzador - jeg ville ikke kunne bruge hvad som helst, jeg modtager.
  Held og lykke med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. De har også tilbudt mig noget, som jeg ikke er interesseret i.
   Synes det er godt at man bare kan takke nej, hvis man ikke synes det er noget for en.

   Knus <3

   Slet
 3. Hvad er kravene helt præcist for at man kan blive det der? :) .. Skal man blogge om produkterne efterfølgende? Eller hvordan gør man?

  Jeg synes at jeg har læst mange forskellige ting, nemlig. Jeg blev skræmt væk en gang hvor der var en der skrev, at hun skulle give et slags "interview".. Men det ved jeg ikke om passer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke et krav at man skal blogge om det, men det de ønsker er at man spreder budskabet om de forskellige produkter. feks snakker med familie og venner om dem, smider et billede på nettet eller hvad man ellers selv synes.. når man så har testet et produkt skal man udfylde et slags spørgeskema på deres hjemmeside.

   Håber det hjalp dig lidt i din overvejelse.

   Knus <3

   Slet