google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Standby.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. februar 2015

Standby.

Ja her ligger jeg så, keder mig lidt, er super træt, men har også uro. Jeg har fået trænet i dag og det er nok det som spøger i kroppen. De fleste mennesker får energi af at træne og det gør jeg sådan set også, men jeg bliver samtidig helt udmattet. Det ender ofte i en blanding af uro og træthed. En uro som jeg virkelig skal prøve at styre, for ellers løber det hurtig af med mig. Det betyder at jeg feks aldrig må træne to dage i træk og at jeg ind imellem, skal tvinge mig selv til at ligge på sofaen. Det handler igen om at finde en fin balance, lidt som alt andet jeg bakser med.

Som jeg nævnet i går, så er jeg pt ret forvirret og ret forstyrret. Jeg kan godt mærke at alt det her med at min pension igen skal genforhandles og at jeg til sommer skal afsluttes på psyk, fylder meget. Jeg har svært ved at være til stede pt og det er som om mit sind bare flakser rundt om sig selv. Lige nu føler jeg bare det hele står lidt på standby, fordi jeg ikke har kontrollen selv. Jeg lever 100% fra dag til dag lige nu. Jeg kan ikke love nogen noget og jeg har ingen ide om, hvordan jeg har det i morgen. Nogen vil måske ind imellem føle at jeg er overdrevet egoistisk, men lige nu er jeg nød til at trække vejret og gøre ting når jeg kan. Jeg prøver at fokusere på det gode ting og på de mål jeg har.

6 kommentarer:

 1. Man har virkelig også bare brug for at koble fuldstændigt af nogle gange - bare komme væk fra alt!
  Håber du snart får lidt ro i kroppen! :-)

  Du skal være hjertelig velkommen til at kigge forbi ♥ -
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ind imellem er det bare nødvendigt at geare ned og passe lidt på sig selv.. Desværre kan de ha nogle konsekvenser og man er ind imellem nød til at melde fra til nogle ting, men kommer heldigvis tit ud på den anden side med fornyet energi..

   Knus <3

   Slet
 2. Med alt det du har været igennem, så er det også helt forståeligt du "siger lidt fra" og er lidt egoistisk... :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved at jeg også har brug for at være lidt social, men lige pt synes jeg det er utrolig svært.. Også fordi jeg ofte føler at jeg kan være en for stor mundfuld for mine omgivelser..

   Slet
 3. Du skal kun tænke på dig selv - og ikke på, hvad andre tænker! Det er DIN krop, og det er DIG, der kan mærke, hvordan du har det, og hvad DU trænger til.
  Basta.
  Det er aldrig rart, når instanser, man ikke har indflydelse på, skal vurdere ens situation.Det er så pokkers utrygt, så jeg forstår godt, hvordan du har det.
  Men jeg er sikker på, at du kæmper dig tilbage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver virkelig men jeg ved også at det er godt for mig at være social. Jeg skal helst ikke ha lov til at isolere mig for meget.. Lige pt mærker jeg også at jeg ind imellem kan være en stor mundfuld for mine omgivelser og der gør at jeg hurtig trækker mig.. Hvis de trænger til pause, så skal jeg gi dem det.. det er bare mine tanker der driver gæk med mig, ved at det nok skal blive bedre når jeg får noget mere styr på det hele og noget mere ro..

   Tak for dine dejlige ord.
   Knus <3

   Slet