google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Halsen, Kiropraktoren og jagten på en bog.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. marts 2015

Halsen, Kiropraktoren og jagten på en bog.

Har haft noget kriller i halsen i 2 dages tid, men da jeg vågede til morges, havde det udviklet sig. Så nu har jeg rigtig ondt i halsen og en krop som bare er smadret. Jeg lå i sengen i næsten 1½ time, inden jeg kunne tage mig sammen og kravle op. Op skulle jeg, da jeg havde en aftale med min Kiropraktor.

Synes han kastede lidt rundt med mig i dag. Han fik både trukket og knækket lidt med min ryg, min ene skulder og mit håndled. Ud over det fik vi testet min balance og  mine øjne igen. Balancen er det samme, men udholdenheden er bedre. Det betyder at min krop kan holde balancen i længere tid og det er faktisk et stort fremskridt. Det er lidt det samme med mine øjne, jeg kan holde fokus i lidt længere tid. Det er ikke en stor udvikling, men der er helt klar sket noget og det er virkelig lækkert.

Jeg skal fortsætte med at lave mine øvelser og så skal jeg prøve at få trænet mit korset, eller hvad man kalder det. Jeg har ikke været inde og træne i motionscenteret i et par uge pga sygdom, solskin, mit håndled osv men når det her med halsen er ovre, så må jeg altså afsted igen. Satser lige nu på at jeg måske kan Mandag.

Kiropraktoren nævnte også at jeg måske kunne prøve læse lidt igen. Noget jeg ikke rigtig har gjort i nogle år. Jeg har simpelthen ikke kunne koncentrer mig om det og har slet ikke kunne holde mine øjne fokuseret. Læste bare den samme linje igen og igen. Den sidste bog jeg læse var Geo's - Ikk' for sjov. Det er ca 1½ år siden og den eneste bog, jeg har læst helt færdig i ca 10 år.

Jeg tog forbi biblioteket, men det er jo en verden jeg slet ikke kender og det endte med jeg gik derfra, uden en bog. Jeg har ingen ide om hvad jeg skal kigge efter, hvad der kan fange min interesse og hvad jeg kan læse. Det skal være noget som er super let at læse og som stadig giver mig et eller andet. Overvejede faktisk om jeg bare skulle tage en børnebog med hjem. Kan godt være jeg er nød til at ha lidt hjælp. Kender du en bog for mig eller har en jeg kan låne, så sig endelig til. Jeg er lidt lost lige nu.

Aftenen skal bruges på sofaen og på at få det bedre. Lige nu nyder jeg en kop kakao og putter med dynen. Kæresten er igang med at lave hans verdensmester lasagne til mig. Han er altså virkelig bare vidunderlig.

Håber i får en god start på weekenden. <3

16 kommentarer:

 1. Hvis det skal være noget lidt let så findes der også rigtig gode tegneserier.

  Jeg kan stort set anbefalde alt af Bjare Reuter. Han er en børnebogsforfatter men de er stadigvæk rigtig gode.
  Harry Potter er også godt og ikke særlig svær at læse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tegneserier tror jeg ville forvirre mig mere end godt her og bøger som HarryPotter jeg har set på film 1000 gange ville være underligt for mig at læse. Skal nok gi lidt mere mening end det. :D Det må gerne ha en voksen handling og lidt spænding, måske lidt psykologisk, men samtidig være utrolig let at læse.

   Ja helt nem er jeg ikk :D Ha Ha.

   Slet
 2. Du kan måske læse "Den lille prins" af Antoine de Saint-exupery. Det er en meget smuk bog, som er let læselig, og den er både til børn og til voksne. Desuden er den ikke så lang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må gerne være en rigtig voksen bog og det skal helst gi lidt mening for mig.. Ha Ha..
   Ja jeg er lidt besværlig hvad det angår.. Noget med spænding, virkelig hændelse eller måske noget psykologisk. bare uden for mange svære ord. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Nynnes dagbog er også ret nem at læse, og møg sjov..

  Skrammernes datter er jo skrevet til unge, så den er også rimelig nem at læse, og jeg husker den som god, men er nogen år siden jeg har læst den :) ..

  Ellers som tidligere skrevet, så er Marian Keyes min absolut yndlings forfatter. Især de bøger som handler om Walsh søstrene. ("Engle", "vandmelon", "Rachels ferie", "er der nogen?" Og "en sag for Helen Walsh")

  SvarSlet
  Svar
  1. Nynne har jeg set som film, så det kan ikke rigtig hænge sammen for mig at læse den.

   Skrammernes datter kunne jeg måske godt overveje, da jeg gerne vil se filmen. Skal undersøges om den kan lånes på min bibliotek, de er ikke så hurtige.

   De der bøger fra Marian er det en serie eller 5 forskellige bøger? måske jeg skal se om biblioteket har dem. :D

   Slet
  2. Bogen er meget anderledes :). Jo der er elementer og Man kan godt fornemme det er den samme person, men bogen indeholder så meget mere :)

   Det er 5 forskellige bøger og behøves ikke læses i rækkefølge. Det er bare den samme famile, og hver bog handler om en af døtrene :).

   Slet
  3. Min svigerinde har skrevet at hun har bøgerne og at jeg kan låne dem hvis det er. Hun har også andre så jeg gerne må låne, så mon ikke der er en jeg kan prøve med. :D

   Slet
  4. Jeg har også læst flere bøger af Marian Keyes (anbefaldet af Laughing ;).) og de er rigtig gode nemme at læse.

   Slet
  5. Har lånt en anden af min svigerinde som jeg lige starter med, men ellers skal de da nok prøves.. Hvis altså det kommer til at gå bedre med det her læsning.. :D

   Knus <3

   Slet
 4. Nu blev Bjarne Reuter jo nævnt og der kan jeg helt klart anbefale "Shamran - den som kommer" for den er let læselig og det er en super god historie! Jeg har dne selv og er rigtig glad for den :) du kan prøve at slå den op på google :)

  Ellers er "Bøgerne fra begyndelsen" også gode, altså Det smaragdgrønne atlas, den rubinrøde krønike og den sortkolde protokol! Suuuper gode!

  Fælles teæk på alle ovennævnte bøger er at man ser det fra børn/teenageres persoektiv, men de er suuper gode og man bliver hurtigt fanget af universet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk er jeg slet ikke sikker på at hele det der teenageres perspektiv er mig, nok også derfor jeg har så svært ved at finde det rigtige. Det må nemlig gerne være en voksen bog, men den skal bare være let at læse, så jeg bedre kan holde fokus. altså uden for mange svære ord, det forstyrre min læsning. :D

   Jeg må kigge lidt videre, min svigerinde har nogle bøger og hun har lovet jeg kan låne af hende. :D

   Knus <3

   Slet
 5. Hvilke genrer kan du lide at læse? Emner?
  Der findes mange virkelig gode børnebøger, som voksne sagtens kan læse - og få noget ud af.
  Astrid Lindgren skriver virkelig godt - men mon ikke du har læst både Ronja røverdatter og Brødrene Løvehjerte?
  Bent Haller skriver også godt - hans fantasy bøger er velskrevne - jeg er imponeret over de emner han kan tage op for børn - uden at gå over grænsen: Historien om Hønsepigen, Neondrengens profeti, Lille Lucifer - for bare at nævne nogle.
  Bjarne Reuters Shamran er supergod. Kenneth Bøgh Andersen skriver også rigtig godt.

  Håber snart du får det bedre. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nok det jeg ikke helt er klar over, jeg har jo ikke læst så meget. :D
   Jeg tror gerne det må være noget spænding og gerne med et psykologisk twist.

   Jeg er nok mest til voksen bøger, men de skal være uden for mange svære ord, det forstyrre mig. :D

   Min svigerinde har nogle bøger og har lovet jeg kan låne af hende, så må vi se om jeg får læst lidt.

   Knus <3

   Slet
  2. Man kan altid få hjælp til idéer af bibliotekaren. Det er bare at spørge.

   Slet
  3. Den anden dag da jeg var dernede var der ikke nogen. Vores bibliotek er mest selvbetjening.. tror måske også at jeg ville synes det var lidt pinligt.. især fordi jeg ikke selv ved hvad det er jeg kan eller vil læse.. :D

   Min svigerinde har nogle bøger og jeg kan låne af hende, er sikker på hun kan hjælpe med at finde en god en til mig.. ellers prøver jeg biblioteket igen :D

   Knus <3

   Slet