google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: ♥ Leibster Blog Award Nomination ♥
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. marts 2015

♥ Leibster Blog Award Nomination ♥

Gizmo har været så sød at nomineret mig til en Liebster Blog Award. Egentlig er det jo ikke rigtig en award, men en sjov blog-leg, som efterhånden har kørt i nogle år. Jeg har været nomineret en gang før og det var i 2012. Det gamle indlæg kan ses, ved at klikke HER.

Regler for LBA:

1: Skriv et indlæg om din nominering.
2: Skriv 11 random ting om dig selv.
3: Svar på de spørgsmål du er blevet stillet.
4: Nominer selv nogle bloggere i dit indlæg.
5: Stil de nominerede 11 nye spørgsmål.
6: Gør opmærksom på din nominering af dem.

11 random ting om mig.

1: Jeg har blogget siden 2012 og elsker det. 
2: Læser rigtig mange blogs og prøver at kommentere så meget jeg kan. 
3: Elsker kage, men pt prøver jeg lære at bruge min sunde fornuft. 
4: Håber jeg når mange af mine ønsker, fra mit Ønskebræt-2015.
5: I 2014 lærte jeg mig selv at hækle og ødelagde mit håndled med det.
6: Elsker kontakten med andre bloggere, feks da vi lavede Knæk Cancer Indsamling.
7: Ville ønske jeg tude lave videoer, men det er virkelig grænseoverskridende for mig. 
8: Jeg har verdens bedste kæreste, som bare altid er der for mig, han betyder alt.
9: Er 30 år og førtidspensionist pga panik angst og en dyssocial personlighedsforstyrrelse.
10: Ville ønske jeg var lige så sjov på bloggen, som jeg synes jeg er irl. 
11: Går med mange tanker om et Blogger-træf.

Svar på mine spørgsmål fra Gizmo.

1: Hvis det var muligt at vælge, hvilken årstid ville du så ønske det altid var?
Nu er jeg ret glad for at vi bor i Danmark, hvor vejret skifter som det gør. Jeg elsker Sommer, men sommer altid, det ville være for meget for mig, så jeg små nok hellere sige Forår. Det er lidt der jeg vågner igen, efter at ha været meget isoleret om vinteren.

2: Hvornår har du sidst gjort en god gerning, og hvad var det?
Hvis man spørger mit ego, så laver jeg ikke andet end gode gerninger. Ha Ha.. Men hvis jeg skal bruge min fornuft og og være helt ærlig. Hmm se nu starter tankerne. Hvad betegnes virkelig som en god gerning. For 2 dage siden lod jeg 2 unge fyre komme foran mig, i en kø i netto. Men er det bare høflighed eller tæller det for en god gerning?

3: Hvis du kunne være mand for en dag, hvad ville du så lave?
Jeg kan ikke komme på andet end at jeg ville undersøge dyret grundigt og være nød til at testet det.

4: Hvad holder du mest af at lave?
Jeg elsker blogge, nyde naturen, se film og bruger utrolig meget tid på selvforkælelse. Det er dog ikke det jeg holder mest af. Jeg elsker at være sammen min kæreste og det er uanset om vi er hjemme eller går ud. Han betyder alt for mig. 

5: Hvad er din absolutte favorit duft?
Jeg elsker duften af en frisk forårs aften, af duggen efter en regnvejrsnatten eller duften af frostvejr en mørk vinternat. Duften af sommer blomster, søde sommer bær og ny slået græs, imens grillen steger en lækker bøf. Se nu drømmer jeg mig helt væk. Min yndlings duft er dog min kæreste. Han dufter altid godt og har så mange lækre parfumer. Min egen yndlings parfume er: Calvin Klein - Forbidden Euphoria. 

6: Hvorfor/Hvordan startede du med at blogge?
Jeg startede ret spontant i 2012, efter jeg så et indslag i Go' Morgen Danmark. Jeg har altid vidst jeg jeg var god med ord, men det var først efter jeg begyndt at blogge, jeg fandt ud af hvor meget det gir mig tilbage og hvor meget jeg elsker at skrive. Præcis hvorfor jeg lige startede med at blogge ved jeg ikke, tror lidt jeg manglede en hobby. 

7: Hvis du selv kunne ønske en egenskab, hvad ville det så være?
Der er så meget at vælge imellem og jeg har svært ved at finde ud af, hvad man egentlig betegner som en rigtig egenskab. Jeg tror gerne jeg ville være god til at være mig. Ha Ha.. Eller bare ha bedre overskud, overblik og fokus.

8: Hvor ville du tage hen hvis du havde de nødvendige midler til det?
For to år siden var vi på Kreta, havde jeg pengene lige nu, havde jeg bestilt en rejse dertil med det samme. Det er dog mange andre steder, jeg også rigtig gerne vil se. Jeg ville også sagtens kunne nøjes med mindre. Trænger rigtig meget til at komme lidt væk hjemmefra, kunne godt overveje at bestille et Sommerhus til sommerferien, men jeg vil også gerne spare op, hvis vi skal flytte. 

9: Hvad er dit sidste køb?
Jeg shoppede sidst da jeg var i Svendborg sammen med Gizmo. Jeg købte 2 Bh'er, 2 t-shirts, hårkur og padderokke te. Det hele kan ses i indlægget: Brunch, Hygge og Shopping i Svendborg.

10: Hvad er du mest glad for ved dig selv?
Altså jeg tænker at spørgsmålet handlet om ens krop og der er det nok mine smukke grønne øjne. Men jeg kan langt bedre li' min vilje til at kæmpe for det gode liv. Den vilje har efterhånden reddet både mig og andre nogle gange og uden den, havde jeg sku nok ikke været her i dag.

11: Hvor er du om 10 år?
Jeg håber at vi bor i hus, er blevet gift, har fået børn og at jeg måske har et flexjob. Jeg drømmer om at 2015 bliver året, hvor jeg få lagt min fortid på hylden og at den ikke længere, skal få lov til at forstyrre og spænde ben for mig. Jeg ønsker mere balance i mit liv. 

11 spørgsmål til mine nominerede.

1: Nævn 3 gode og 3 dårlige ting ved dig selv?
2: Hvornår har du sidst gjort noget pinligt og hvad?
3: Hvad glæder du dig mest til ved 2015?
4: Hvad er din største last pt?
5: Hvad hader og elsker du mest ved andre bloggere?
6: Hvis du kunne ændre noget ved dit liv i dag, hvad skulle det så være?
7: Hvad bruger du mest tid på, på internettet?
8: Hvad kan du bedst selv li ved din blog og hvilket af dine indlæg er dit yndlings?
9: Noget du ønsker du var bedre til?
10: Hvis vi skulle mødes, hvad skulle vi så lave?
11: Hvad er den fedeste oplevelse du har haft med din blog?

Jeg vil gerne nominere:


Hvis jeg ikke har nomineret dig og du godt kunne tænke dig at være med, så hop med på legen alligevel, kunne være sjovt at se dit indlæg.

2 kommentarer:

  1. Fedt indlæg, gode spørgsmål og svar.

    Jeg er i gang med at lave mit indlæg om det. Kan se at jeg også er blevet nomineret af Hejdi :)

    Knus <3

    SvarSlet