google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Samtale på psyk og et par billeder.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. marts 2015

Samtale på psyk og et par billeder.

Jeg stod op kl.8.15 i dag, det er tidlig i min verden. Fik noget morgenmad, gjort mig klar og så var det ellers ud af døren. Heldigvis var vejret godt, så jeg synes turen til Middelfart gik ret hurtig. Jeg havde en times samtale på psyk og det gik rigtig godt. Jeg får ros for min måde at takle tingene på, for at bevare roen og min store udvikling. Jeg gå igennem utrolig mange ting, men formår virkelig at gøre det på en god måde. Jeg har mange blandede følelser, om at jeg til juni skal stoppe på psyk, men det vigtigste er at jeg er ufattelig stolt af mig selv. Jeg er kommet længere end jeg nogen sinde havde turde drømme om.

Udover min samtale på psyk, har jeg nået en masse andet, tænker at jeg i dag tager den nemme løsning og viser jer nogle billeder.

Efter samtalen på psyk, sad jeg på en parkeringsplads for at finde ud af hvad jeg skulle finde på. 
Heldigvis ringede min veninde Nini og vi blev enige om at jeg skulle komme ind til hende.

Nini synes vi skulle spise frokost på Militærbanen. 
Det er faktisk den eneste bane der ligger på fyn, fandt vi ud af. 
Der kom tilfældigt en militær-mand forbi, som skulle prøve banen.

Jeg overvejede da om banen skulle prøves, men kommer sku nok ikke igennem her hul alligevel. 

Vi havde lækre sandwich med og vejret var helt perfekt. 
Årets første frokost i det grønne.

På vejen hjem kom jeg lige til at køre forbi Enoflora
Jeg havde jo sagt jeg ikke skulle ha forårsblomster i år, men kan jo ikke lade være. 
Købte både lidt til mig og til min Mor. 
Petunia frøene er til mig selv og har plantet dem i små plastik-krus. 
Det må seriøst være verdens mindste blomster-frø.
Edderkoppeplante frø og ærteblomst frøene har jeg givet min Mor. 
Det egner sig vidst bedre til en rigtig have.
Ja og så lidt stedmorblomster til os begge. 

Eftermiddagen gik med at handle, lave spinat-pesto, vaske håndklæder, oprydning og støvsuge.
Hvis du ikke har prøvet den spinat-pesto endnu, så gør det, det smager himmelsk.
Se opskriften her - Spinat Pesto.

Aftensmaden blev Skinkeculotte bagt med hjemmelavet pesto, gratineret grøntsager, små bagte kartofler og bruschetta med spinat pesto, avokado, mozzarella og tomat.

Aftenen er udover det, foregået på Randi(sofaen) og nu vil jeg slukke og kravle i seng. 
Der er en ny dag i morgen og jeg har en lille ide om hvad jeg vil lave.
Nu må vi se, hvordan jeg har det i morgen.

2 kommentarer:

 1. De der matucana ærteblomster du har købt til din mor, har jeg også :-) En af de ældste sorter, som dufter allermest. Jeg dyrker dem i store krukker med tre bambuspinde på 180 cm stukket ned i som et "indianertelt" (det er de krukker, billederne på bloggen er fra) , så dem tror jeg sagtens, du kan få glæde af på altanen :-)

  Knus Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Cool... det vidste jeg slet ikke.. Jeg har faktisk sat dem til at forspire i min mors drivhus i dag. Har ingen ide om om det er for tidligt, men kunne ikke lade være. :D

   Jeg har dog ikke rigtig plads på min altan, jeg skal ha tomater og i år prøver jeg også med en chili-plante.. Ja og så har jeg blomster i altan kasser. Er desværre ind imellem nød til at begrænse mig lidt. Glæder mig til jeg engang får en have.

   Knus <3

   Slet