google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sygehuset, veninde hygge og lidt ingress.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. marts 2015

Sygehuset, veninde hygge og lidt ingress.

Jeg startede dagen tidligt. Klokken 7 stod jeg op, gjorde mig klar og så var det eller afsted på sygehuset. Det var en ret skuffende oplevelse. Det var kun en samtale med en læge, som tog under 5 min, hvor han lidt lagde op til at han enten bare kunne operer mig eller at jeg lige kunne blive undersøgt først. Øhh, du er læge, du må da vide hvad jeg skal. Jeg er et fornuftigt menneske, så jeg har besluttet at jeg gerne vil ha undersøgt mit håndled først. Jeg skal derfor vente på at kunne komme til en undersøgelse. Den undersøgelse skal vise hvordan signalerne i min arm, går ud i min hånd. Der kan være op til 2 måneders ventetid, på at komme til den undersøgelse, men det tager jeg gerne med. Så kan vi evt også se, om min kiropraktor evt kan hjælpe mig af med det inden.

Efter turen på sygehuset, tog jeg ind til centrum og gik mig en lang tur og spillede lidt Ingress. Jeg havde selvfølgelig ikke fået morgenmad, så var pænt sulten. Lokkede en veninde ind til byen og så hygge vi med en god brunch på Eydes.

Er rigtig glad for at hun kunne lokkes og det var helt perfekt med en dejlig brunch. Blev godt mæt og vi gik derfor en lille tur bagefter. Men så var jeg godt nok også træt og ryggen begyndt at drille.

Jeg mødtes med Søren, da han havde fri og så kørte vi ellers bare hjem, fik handlet og så tog vi begge en god morfar. Tror faktisk jeg sov 2 timer og det var skønt.

Kan se på min mobil at jeg ca har gået 9 km i Odense i dag, det er da ret godt.

Ialt har det været en dejlig dag, den er bare gået så hurtig. Nu skal jeg snart i seng og så skal jeg til kiropraktoren i morgen. Det glæder jeg mig til og er så spændt på, hvad han har fået ud af den test jeg fik tager sidst.

2 kommentarer:

 1. Fornuftigt at du får undersøgt hånden først. Dejligt med en god lang og dejlig gåtur. Undrer mig lidt, at det ikke allerede har hjulpet på ryggen????

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er så uprofessionelt at han lidt bad mig om at vælge.. Jeg snakkede med min Kiropraktor om det i dag og han var nærmest i chok over det.. men dog glad for at jeg er fornuftig og vælger en undersøgelse første..

   Jeg føler ikke længere at jeg har noget i klemme i ryggen mere, men jeg har stadig ondt i ryggen. Kiropraktoren mener at det er fordi det i min ryg faktisk er en gammel skade med mit haleben fra i sommers og det kan derfor ha rykket ved lidt mere da han har lavet de der knæk.. Det skulle gerne snart gå væk.. Kan mærke der er bedring. Tror jeg tager en hjemme dag i morgen så jeg kan få slappet godt af i ryggen..

   Knus <3

   Slet