google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tur til Odense med hygge og Ingress.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. april 2015

Tur til Odense med hygge og Ingress.

Så friske så vi ud i morges kl 9. Vi var stået tidlig op for at tage bussen ind til min Svigermor. Hun har fødselsdag i dag og vi havde aftalt med hende at vi skulle komme med rundstykker.

Igen klarede jeg bussen helt uden problemer og vi havde en super hyggelig formiddag med min Svigermor.

Efter vi havde været derinde, besluttede vi os for at gå en god tur inde i byen og spille lidt Ingress. Det var en lækker tur og tiden løb pludselig fra os.

Vi havde spillet i ca 4 timer og midt i det hele kunne jeg dufte mad. Kom i tanke om at jeg både var sulten, tørstig, skulle tisse og frøs. Hvad gør en klog så. Jeg inviterede min dejlige kæreste ind på The Burger. Han fik en stor spicy burger og jeg fik en tun sandwich. Det var en perfekt afslutning på vores lange gå tur. Min mobil siger faktisk at vi har gået 11,8 km i dag.

Nyder virkelig at han har en extra lang påske ferie og at vi bare kan hygge os sammen. Det er virkelig tiltrængt, nu hvor jeg ikke har ondt mere og vi begge er på toppen.

Bilen er ved mekaniker og jeg ved endnu ikke om jeg får bilen onsdag, torsdag eller fredag. Det er lidt mere alvorligt end jeg regnede med, men det skal bare laves, der er ingen vej uden om. Savner virkelig at ha bilen og det hele skal planlægges for at gå op. I morgen skal jeg feks til Middelfart, en samtale med overlægen som jeg har ventet på i flere uger. Han skal lave en ny status attest, som skal bruges i min pensionssag og den aftale kan på ingen måde rykkes. Efter snak frem og tilbage, har jeg få lovet til at låne min Mors bil og Søren har lovet at tage med mig.

Lige nu tager jeg en dag af gangen og så glæder jeg mig bare, til jeg har bilen hjemme igen. Føler altid min frihed bliver taget fra mig, når den ikke er her. Faktisk plejer jeg at gå i totalt i hi, når jeg ikke har bilen.

Alt ialt har det været en god dag og skal lige love for at vi har fået kørt os selv trætte med den tur. Nu vil jeg læse lidt i min bog og så skal jeg snart i seng. Håber i også har haft en god dag.. :D

2 kommentarer:

 1. Sikke da så aktive I har været. Hvor skønt Søren har fri, når du nu ikke har noget bil hjemme. Så behøver du ikke at gå i hi. Det er vejret nu også alt for godt til.
  Jeg har desværre lagt mig med influenza - nu er turen kommet til mig. Håber det snart er overstået. Jeg ærgrer mig gul, grøn og blå over, at jeg skal være inde i det her herlige vejr. Steen er lige kommet hjem og fortæller, at der er 16 grader udenfor.
  Held og lykke i Middelfart. Håber du får en statusrapport, der er så klar i mælet, at du kan bruge den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi får faktisk gået nogle gode ture pt, det er det Ingress, det motivere virkelig for at komme ud.
   Det minder lidt om turf, men er alligevel noget andet.. super sjovt. Har også mødt nogle nye mennesker igennem det.

   Øv at du ligger syg, håber snart du kommer over det, så du også kan komme ud i det gode vejr.

   Synes selv det gik godt i Middelfart i dag, så glæder mig til at se hvad den status siger..

   Knus <3

   Slet